Sinan Engin ''Hayırlı olsun'' dedi, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliğinde düğüm çözülüyor. Ünlü yorumcu Sinan Engin, sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı. İsmail Kartal hakkında, ''Gönlüm kalmasından yana'' diyen Sinan Engin, Jorge Jesus için ''Hayırlı olsun'' temennisinde bulunarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Jorge Jesus'u bitirdiğini ifade etti.

Aksam.com.tr

İsmail Kartal mı, Jorge Jesus mu, Joachim Löw mü derken Sinan Engin bombayı patlattı! Beyaz TV ekranlarındaki "Beyaz Futbol" programında konuşan ünlü yorumcu ve eski futbolcu Sinan Engin, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Jorge Jesus olacağını iddia etti.

"Jorge Jesus Fenerbahçe'ye hayırlı olsun." diyen Sinan Engin, "İsmail Kartal'ın sezon sonuna kadar sözleşmesi var, bizim gönlümüz kalmasından yana ama benim bildiğim Ali Koç bu işi bitirmiştir. İrfan Can Kahveci transferinde ben ne dedim? Ali Koç devreye giriyor, alır dedim. Koca Ali Koç, özel uçağıyla Portekiz'e gidiyor. Portekiz Cumhurbaşkanı geliyor, o geliyor, bu geliyor falan filan bu iş bitmiştir. Jorge Jesus hayırlı uğurlu olsun." dedi.

İsmail Kartal'a yeni görev! Ne teknik direktörlük, ne de sportif direktörlük...

SİNAN ENGİN: "ALİ KOÇ, JORGE JESUS'UN MAAŞINI CEBİNDEN VERİR"

Sinan Engin daha sonrasında sözlerini şöyle sürdürdü:

Jorge Jesus bugüne kadar birçok başkanla oturmuştur ama Ali Koç gibi zengin bir adamla oturmamıştır. Ali Koç gittiyse, o iş bitmiştir. Ali Koç, kendi cebindeki paradan 1 hafta harcamaz, masraf yapmaz, Jorge Jesus'un yıllık maaşını çıkarır cebinden verir.

Rıdvan Dilmen'den sürpriz "yabancı kuralı" çıkışı! Fenerbahçe detayı...

SİNAN ENGİN'DEN DOMENEC TORRENT'E: "GETİR-GÖTÜR İŞİ YAPAR ANCA!.."

Öte yandan Sinan Engin Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'e sert sözlerle yüklendi ve şu ifadeleri kullandı:

Sen Galatasaray'a geldin Torrent. Türkiye'nin Avrupa'da en çok tanınan kulübüdür Galatasaray, Avrupa şampiyonudur. Ben Beşiktaşlıyım ama bu gerçektir. Senin geldiğin takım Galatasaray. Takımı amatör küme takımı yaptın, futbolcuları bitirdin. Torrent'e bu açıklamaları hiç yakışmadı. Pep Guardiola ile çalışmış ama Galatasaray'a ancak tercüman olur. Kulüp müdürü olur. Kulüp menajeri olur. Getir-götür işi yapar. Senden asla ve asla teknik direktör falan olmaz. Pep Guardiola gelsin Galatasaray'ı çalıştırsın görelim bakalım ne olacak! Manchester City'de herkes başarılı olur. İyi futbolcu ile, iyi antrenör olursun.

Levent Tüzemen'den Burak Elmas'a uyarı: Sakın yapma!

Galatasaray'a transfer yasağı şoku!