Şimdi sıra Barrow'da

Sessiz sedasız Milot Rashica'yı G.Saray'ın elinden kapan Beşiktaş, F.Bahçe'nin ilgilendiği Musa Barrow'un menajeri ile dün masaya oturdu. Başakşehir'le de Umut Meraş - Deniz Türüç takası görüşülüyor.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Transfer döneminde ezeli rakiplerin gölgesinde kaldığı için sert eleştiriler alan Beşiktaş Yönetimi, bombaları tek tek patlatıyor. Chamberlain ile havayı biraz olsun dağıtan Kartal, pazartesi gecesi Rashica'yı aldı. G.Saray'ın bonservisini almak için uğraştığı Kosovalı'yı, Beşiktaş kaptı. Bu transfer için Norwich'e 5 milyon euro, oyuncuya da 2 milyon euro maaş verildi. Kosovalı kanat, 500 bin de başarı bonusu alacak. Kanat-forvet isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş'in yeni hediyesi ise Barrow oluyor.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Musa Barrow'un temsilcisi Federico Pastorello, dün Beşiktaş ile görüşmeleri ilerletmek için İstanbul'a geldi. Sol kanat ve forvette görev yapabilen Barrow'un kulübü Bologna ile pazarlık sürüyor. Siyah-Beyazlılar 6 milyon euro önerdi, Bologna ise 7'ye kadar indi. Aradaki bu farkın kısa süre içinde kapanması bekleniyor. Piyasa değeri 11 milyon euro olan Barrow, 2021'de Atalanta'dan 14.3 milyon euroya Bologna'ya transfer olmuştu.

TAKAS GERÇEKLEŞMEK ÜZERE

Başakşehir, Beşiktaş'ın sol beki Umut Meraş için 500 bin euroluk teklifte bulunmuştu. Siyah-Beyazlılar ise 1 milyon euro istedi. Talebini değiştiren Beşiktaş, Umut'a karşılık Deniz Türüç'ün verilmesini teklif etti. Başakşehir cephesi ise bu öneriye olumlu yaklaştı. Prosedürlerin halledilmesinden sonra transferin açıklanması bekleniyor. Her iki kanatta da görev yapabilen Deniz Türüç, SiyahBeyazlılar'a yabancı kuralı nedeniyle cazip geldi.