Şimdi Ergin Ataman düşünsün! Galatasaray Nef'ten Andreas Pistiolis'e çılgın bütçe...

Son dönemde Türk basketboluna damga vuran Ergin Ataman'a dişli bir rakip geliyor: Andreas Pistiolis. Galatasaray NEF'e dev bütçe ayırmaya hazırlanan Erden Timur, Ergin Ataman ve Andreas Pistiolis için çarpıcı ifadeler kullandı. Detaylar haberimizde...

VOLE

Galatasaray Nef, Ergin Ataman'lı Anadolu Efes'i Andreas Pistiolis'in yol göstericiliğinde geride bırakmaya kararlı. Başkan adayı Dursun Özbek'in listesinde bulunan Erden Timur, basketbol şubesinin yatırımları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kimse bunu beklemiyordu! Arda Turan hayatının imzasını atıyor

GALATASARAY NEF, ERGİN ATAMAN'I ANDREAS PISTIOLIS İLE DEVİRECEK

VOLE'deki Baş Başa programına konuk olan NEF'in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur basketbol yatırımlarının geleceği ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, EuroLeague şampiyonluğu ihtimalinden basketbol salonuna kadar birçok konuya değindi. Sık sık Galatasaray basketbol şubesinin başarısındaki en önemli pay sahibi olarak gösterilen Timur, alçakgönüllü bir biçimde bunun ekip başarısı olduğunu ifade etti:

Basketbolda bu sene güzel şeyler oldu. Daha iyisi de olabilir miydi? Olabilirdi, ama Anadolu Efes tabii ki de Avrupa'nın en büyüğü. İki senedir şampiyon oluyorlar, pandemi öncesinde de doludizgin ilerliyorlardı. Bizim ligimiz de Avrupa'daki en iyi basketbol ligi. Her takım mücadele ettiği Avrupa kupasında final oynuyor.

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu geçemedi! Finalin ilk maçı 85-76 sona erdi

"BASKETBOLUN BÜTÇESİNİ ARTTIRACAĞIZ"

40 yaşındaki genç yönetici Erden Timur, basketbolun bütçesini arttıracaklarını söyledi:

Bu sene Basketbol Şampiyonlar Ligi sözleşmemiz de devam ediyor. Önümüzdeki sezon, kontratın son senesi. 1 milyon euro çıkış maddesi var. Onun dışında ilk 4'e girdiğimiz için de alacağımız bir gelir var. Basketbolun bütçesini arttıracağız. Ben de katkımı arttıracağım. Dursun Başkan'la da konuştuk, o da basketbolu seviyor.

Ve Emre Akbaba'da kimsenin beklemediği oldu! Resmen imzayı atıyor...