Şili basını 1. sayfadan duyurdu! Claudio Bravo, Beşiktaş'a geliyor

Loris Karius'un sözleşmesini feshetmesinin ardından kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Claudio Bravo'yu transfer ediyor. Şili'nin en köklü gazetesi El Mercurio'nun 1. sayfadan duyurduğu haberde Kartal, yıldız kaleci ile yıllığı 1,6 milyon eurodan anlaştı.

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Şilili dünyaca ünlü kaleci Claudio Bravo, Beşiktaş'a çok yakın. Ülkenin en köklü gazetesi El Mercurio'nun haberine göre Beşiktaş ve Bravo, anlaşmaya vardı.

Gazetenin haberinde ''Bravo, Avrupa'dan birçok teklif alıyor. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Türkiye en yakın opsiyon gibi duruyor'' ifadelerine yer verildi.

Claudio Bravo

YILLIK 1,6 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın 37 yaşındaki kaleciye yıllık 1,6 milyon euro teklif ettiği ve sözleşmede ayrıca 1 yıl opsiyon bulunacağı belirtildi.

Beşiktaş'ın, Bravo'ya yaptığı teklif, Şili'nin en köklü gazetesi El Mercurio'nun 1. sayfasından böyle duyuruldu: 'Claudio Bravo, Manchester City'den ayrılmaya hazır. Beşiktaş alternatif olarak gözüküyor.'

Bravo ile Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray'ın da adı geçiyordu. Şilili kaleci ile Celtic ve New York City'nin de ilgilendiği kaydediliyor.

Arthur Melo Juve'ye, Pjanic, Barça'ya

Layvin Kurzawa, PSG ile nikah tazeledi