Sıfır kilometre Kartal!

Beşiktaş'ın yenilerinin sahne aldığı maçta ilk yarıda net pozisyon olmadı. İkinci yarı Kayseri net fırsatlar kaçırdı. Muçi'nin tek isabetli şutuyla maçı bitiren Kara Kartal, 1 puana razı oldu...

AKŞAM SPOR

Kayseri taraftarı, eski oyuncuları Onur'u ıslıkladı. Siyah-Beyazlılar'ın ilk yarı gol beklentisi 0.11'di. Yeni transfer Musrati, 66'da Cenk'in yerine girdi. 52'de Miguel Cardoso'nun şutu direkten geri döndü.

SON YILLARIN EN KÖTÜSÜ!

0- Eylül 2007'den bu yana ilk kez Kayseri ile Beşiktaş arasında oynanan bir lig maçı golsüz sona erdi (30 maç).

0- Beşiktaş, Kasım 2006-Şubat 2007 (3 maç) arasındaki dönemden bu yana Süper Lig'de ilk kez üst üste üç deplasman maçında ağları havalandıramadı.

1- Santos, Dorde Milic'ten (5 maç; Kasım-Aralık 1980) bu yana Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk 6 lig maçının 4'ünde gol sevinci yaşayamayan ilk hoca oldu.

8- Kayseri maçında 0.21 gol beklentisi üreten Beşiktaş, 2016'daki Fenerbahçe (0.08) maçından bu yana daha düşük bir değerde kaldı.

DAHA ABOU DÖNECEK

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos maç sonu, "Takımın gösterdiği davranıştan memnunum. Mücadeleci bir ruh sergiledik. Yeni gelen oyuncularımız var, Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley, Rashica dönecek. Herkes bir arada olduğunda çok daha iyi sonuçlar alacağız. Çalışarak bir şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Hücum anlamında zorlandık ve uzun oynadık. Stratejimizi yansıtamadık. Çalışarak eksiklerimizi geliştirmek zorundayız. Bu maçın berabere bitmesi adil bir sonuç oldu" diye konuştu.