Shota'nın derdi Avrupa

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, bu sene de kulüp olarak hedeflerinin Avrupa kupalarına gidebilmek olduğunu söyledi.

Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Shota Arveladze, daha ligin başında olduklarını kaydederek, "Daha iyi olacağız kesinlikle. Çünkü lig biliyorsunuz yavaş yavaş başlıyor. Herşey çok güzel olacak öyle hissediyorum. İki ay gibi uzun bir zamanda takımı kurduk ve çalışmalar da yaptık. Takıma yeni katılan oyuncuarımızda yavaş yavaş takıma alışmaya başladılar. Dil işine de çözünce daha iyi olacaklar diye düşünüyorum." dedi.

Tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarına katılamayan Kasımpaşa'nın bu sene kesinlikle Avrupa kupalarını hedeflediğini ve her sene orada daha güçlü olarak kalıcı olmayı istediklerini ifade etti. 

Uzun zamandır sahalarda olmayan golcü oyuncu Kalu Uche'nin son durumuyla ilgili açıklamalarda da bulunan başarılı teknik adam, "Uche bir enfeksiyon yaşadı ve bir hafta hastanede kaldı. Ama yavaş yavaş düzeldi dün antrenmanlara çıktı ilk defa." şeklinde konuştu.

Uche'nin kadroda yer bulup bulamayacağı sorusuna ise Shota Arveladze, "Gol atan, iyi oynayan herkes takımda olur ve Kasımpaşa'nın 24 oyuncusu var sadece Uche değil. İyi olan, çok çalışan takımda oynayabilir." ifadesini kullandı. 

'SÜPER LİG'DE KOLAY MAÇ MI VAR?'

Kalu Uche'ye gelen herhangi bir transfer teklifinin olup olmadığı sorusuna ise Arveladze, "Olabilir ama benim bildiğim öyle ciddi resmi bir şey yok." diye cevap verdi.

Yarın Torku Konyaspor ile deplasmanda zorlu bir müsabakaya çıkacaklarının hatırlatılması üzerine ise Shota, "Kolay maç mı var ligde? Ben görmedim, yaşamadım onun için çok net bir mesaj veriyoruz herkese. Burası gırgır yapılacak yer değil. Fitness salonu da değil ki gel, eğlen terini at, sağlıklı ol değil. Burası büyük bir yarış yeri, heyecanı olan ve büyük bir iş yapıyoruz. Onun için güçlü olan kazanır." diyerek sözlerini tamamladı.Cihan