Shane Larkin'in ardından... Ergin Ataman'ın Fenerbahçe Beko'dan çekeceği var! Olay transfer

Fenerbahçe Beko, Shane Larkin'i transfer edemeyince Ergin Ataman'ın eski yıldızını gözüne kestirdi. Yeni koçu Itoudis ile fırtına gibi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, ezeli rakibi Ergin Ataman'ın tahtını yıkmak istiyor. İşte Shane Larkin etkisi beklenen o isim...

aksam.com.tr

Shane Larkin'i Fenerbahçe Beko'ya kaptırmayan Ergin Ataman eski yıldızını sarı-lacivertlilere kaptırmak üzere. Dimitris Itoudis ile yeni sezona başlayan Sarı Kanarya, Scottie Wilbekin, Tonye Jekiri gibi yıldızları kadrosuna kattı.

ERGİN ATAMAN SHANE LARKIN'İ FENERBAHÇE BEKO'YA KAPTIRMAMIŞTI

Anadolu Efes ile bu sezon sözleşmesi sona eren Shane Larkin için Fenerbahçe Beko'nun devreye girdiği ve Milli yıldızı kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu medyaya yansımıştı. Lâkin, Ergin Ataman'ın ikna etmesi sonucu takımında kalmaya karar veren Shane Larkin, Anadolu Efes ile yeni sözleşme imzalamıştı.

FENERBAHÇE BEKO ERGİN ATAMAN'IN ESKİ ÖĞRENCİSİNİ GETİRİYOR

Aksam.com.tr'nin Sports TV'den aktardığı haberinde; bu sezonu Bitci Baskonia'da tamamlayan ve 2018 yılında da Anadolu Efes'te forma giyen Alec Peters'a Fenerbahçe Beko'nun talip olduğu belirtildi.

Sarı-lacivertliler 27 yaşındaki basketbolcu ile anlaşmak üzere. Serbest statüde bulunan Alec Peters, 2.06 boyunda ve 4 numara pozisyonunda oynuyor.

ALEC PETERS'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon THY EuroLeague'de 12 maça çıkan Alec Peters, 24.4 dakika sahada kaldı. Avrupa arenasında çıktığı maçlarda 9.8 sayı, 3.8 ribaund ve 1.3 asist ortalaması tutturan 27 yaşındaki basketbolcu, İspanya Ligi'nde de 23 maçta forma giydi.

Alec Peters'ın İspanya Ligi'ndeki istatistikleri ise; 10.4 sayı, 5.5 ribaund ve 2.0 asist şeklinde oldu.