Shane Larkin'den sonra... Fenerbahçe Beko'dan ortalığı yıkacak imza!

Shane Larkin, Fenerbahçe Beko'ya gelmeyince Sarı Kanarya bir başka yıldızı kadrosuna kattı. Fenerbahçe Beko, Shane Larkin'den önce Türk basketboluna damga vuran yıldızı transfer etti. İşte o yıldız ve detayları...

VOLE

Fenerbahçe Beko, Shane Larkin'i transfer edemeyince Scottie Wilbekin'i kadrosuna kattı. Daha önce ülkemizde Darüşşafaka Doğuş forması giyen ve Basketbol Süper Ligi'ne damgasını vuran Wilbekin, Türkiye Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Zehra Güneş dünyada olay oldu! Herkes bunu konuşuyor

FENERBAHÇE BEKO, SHANE LARKIN'LE REKABET EDECEK İSMİ GETİRİYOR

Aksam.com.tr'nin VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberinden aktardığına göre, Fenerbahçe Beko, Scottie Wilbekin ile anlaştı. Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan sarı-lacivertliler, gelecek sezon hem lig hem de Euroleague'de şampiyonluğa götürecek bir kadro kurmak istiyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun DLive yayında anlattığı transfer detaylarına göre, Fenerbahçe Beko 29 yaşındaki basketbolcu için Maccabi Playtika Tel Aviv'e sözleşme fesih bedeli ödeyecek.

Çağlar Söyüncü hayatının şokunu yaşadı! Takım arkadaşını altına aldı...

DAÇKA İLE EUROCUP ZAFERİ YAŞADI

Scottie Wilbekin, 2015-18 yılları arasında 3 yıl Darüşşafaka Doğuş forması giydi. Birleşik Amerikalı basketbolcu, Daçka ile 2018 yılında EuroCup şampiyonu oldu ve EuroCup'un da MVP'si seçildi.

Wilbekin ayrıca, 2018 yılında Türkiye vatandaşı oldu ve A Milli Basketbol Takımı'nda da forma giydi. Daçka'dan ayrıldıktan sonra Maccabi Playtika Tel Aviv'e transfer olan 29 yaşındaki basketbolcu orada gösterdiği performans ile de gönüllerde taht kurmayı başardı.

Ve imzayı attı! Paul Pogba'nın yeni adresi resmen açıklandı: Servet kazanacak

Basketbolu onlar sevdirdi! İşte Fenerbahçe Beko'nun MVP'leri: Bogdan Bogdanovic ve diğerleri...