Shane Larkin için Real Madrid iddiası! Anadolu Efes'in yıldızından açıklama geldi

Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'in Real Madrid'e transfer olacağı iddia edildi. İspanyol basınının ''Anadolu Efes'in yıldızı Real Madird'le anlaştı'' haberlerine Larkin'den kısa sürede açıklama geldi.

Dünya devlerinden Real Madrid, sürpriz transfer hamlesi gerçekleştirdi. Mundo Deportivo'nun haberine göre İspanyol takım, kadrosunu Milli yıldız Shane Larkin ile güçlendirmenin peşinde.

İspanyol gazetenin haberinde yer alan bilgiler, Real Madrid'in Larkin ile anlaşma sağladığı yönünde. Anadolu Efes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki oyun kurucu, yeni sezona Madrid'te başlayacak.

ANADOLU EFES İLE EUROLEAGUE'İ KALDIRDI

Shane Larkin, Anadolu Efes forması ile 2020/21 sezonu sonunda Avrupa'nın en prestijli turnuvası olan EuroLeague şampiyonluğunu yaşadı. Turnuvada Anadolu Efes'in en önemli oyuncuları arasında yer alan Larkin, gösterdiği başarılı performans ile birçok kulübün beğenisini kazandı.

LARKIN'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Anadolu Efes ile 35 karşılaşmada görev alan 29 yaşındaki Shane Larkin, 28.7 dakika süre ortalaması ile parkede kalırken, 13.5 sayı ve 5.1 asist ortalamalarını tutturdu.

REAL MADRİD VE ANADOLU EFES'İN EUROLEAGUE'DEKİ DURUMU

Bu sezon 25 haftası geride kalan EuroLeague'de Anadolu Efes, istediği performansı gösterebilmiş değil. Fakat yine de 24 maçta 12 galibiyet 12 mağlubiyet alan takım, Fenerbahçe'nin ardından 9. sırada yer almakta. Real Madrid ise ligde gösterdiği iyi grafik ile 20 galibiyet, 5 mağlubiyet aldı. Madrid, Barcelona'nın arkasında 2. sırada bulunuyor.

SHANE LARKİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Shane Larkin Mundo Deportivo'nun haberi hakkında açıklamada bulundu. Larkin, "Bu haberlerin nereden geldiğini bilmiyorum ama çıkan haberlerin hepsi yalandan ibaret. Gelecek sezon için hiçbir takımla anlaşmadım veya görüşme içinde değilim." ifadelerini kullandı.