Shakira'dan sonra... Gerard Pique'ye bir şok da Barcelona'dan: Dünyası başına yıkıldı

Gerard Pique'ye Shakira'dan sonra bir darbe de Barcelona'dan geldi. La Liga devi, tam 14 yıldır takımda top koşturan Gerard Pique'yle vedalaşma kararı aldı. Shakira ile ilişkilerini sonlandıran deneyimli stoperin takımıyla 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. İşte flaş kararın detayları...

aksam.com.tr

Gerard Pique uzun yıllardır beraber olduğu Shakira'yı aldattığı iddiaları ile bir hayli spor ve magazin gündemini meşgul etti. Ünlü şarkıcı ile ayrılan tecrübeli futbolcuya bir şok da Barcelona'dan geldi. İspanyol devi, 35 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Fenerbahçe'ye Eljif Elmas piyangosu! Dünya devinden çılgın teklif

GERARD PIQUE'Yİ SHAKIRA'DAN SONRA BARCELONA DA YIKTI

Aksam.com.tr'nin RAC1'den aktardığı haberine göre, Barcelona yönetimi karıştığı skandallar ve yükselen yaşı nedeniyle Gerard Pique ile yollarını ayırmak istiyor.

Pique'nin geçtiğimiz aylarda İspanya Süper Kupası'nın Suudi Arabistan'a alınmasında rol oynadığı ve bu anlaşmadan milyonlarca euro gelir elde ettiği yönündeki suçlamalar İspanya'da büyük yankı uyandırmış ve yasal süreç başlamıştı.

Öte yandan, yıldız futbolcunun takım arkadaşı Gavi'nin annesi ile Shakira'yı aldattığı iddiaları ve üzerine de ikilinin 12 yıllık birlikteliklerine son verdiğini açıklaması da bir hayli gündem oldu ve Barcelona yönetiminde rahatsızlık oluşturdu.

Geçit yok, Zehra Güneş var! İnanılmaz anlar: Tarih yazdı

GERARD PIQUE'NİN MALİ YÜKÜNDEN KURTULMAK İSTİYORLAR

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Katalan devinin yöneticilerinin 2022/2023 sezonu sonunda 35 yaşındaki futbolcudan emeklilik kararı bekledikleri belirtildi.

Barcelona yönetimi 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gerard Pique'ye sözleşmesindeki 80 milyon euroyu ödememiş olacak. Dünyanın en pahalı oyuncuları arasında yer alan Pique, pandemi nedeniyle ekonomik açıdan zor günler geçiren kulübüne yardımcı olmak için geçen yıl maaşında indirime gitmişti.

Pique'nin başlattığı fedakârlığa kadrodaki diğer isimlerin de katılmasıyla Barcelona yeni transferlere lisans çıkaracak kaynağı yaratmıştı.

Bir devrin sonu: Roger Federer ve Novak Djokovic'in tahtı yıkıldı...