''Seyyah'' Ozan Kabak! Yeni takımı şaşırttı: 2 Türk Avrupa'da buluşuyor...

Ozan Kabak'ın seyyahlığı devam edeceğe benziyor. Cim-bom'dan sonra 4 takım değiştiren Ozan Kabak, Ersin Destanoğlu'nu da isteyen Nice ile transfer görüşmelerine başladı. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Ozan Kabak bir kez daha takım değiştirmeye hazırlanıyor. Galatasaray'da genç yaşında bulduğu şansı iyi değerlendiren milli stoper cim-bom'dan sonra 4 farklı takımda forma giydi. Bonservisi Schalke 04'te bulunan Ozan Kabak'a şimdi de Nice talip oldu.

OZAN KABAK, ERSİN DESTANOĞLU TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR

Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu'nu da kadrosuna katmak isteyen Fransız ekibi, Ozan Kabak için de görüşmelerini sürdürüyor. Aksam.com.tr'nin Alman basınından aktardığı habere göre; gelecek sezon yeniden Bundesliga'da forma giyecek olan Schalke 04 milli futbolcuyu elden çıkarmak istiyor.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Fransız ekibi Nice'in Alman ekibi ile görüşmelere başladığı ve transferde büyük aşama katettiği belirtildi.

Ersin Destanoğlu transferinde de büyük yol alan Nice, iki milli yıldızın transferini aynı anda açıklayabilir.

OZAN KABAK SCHALKE 04'ÜN KASASINI DOLDURACAK

Bundesliga temsilcisi Ozan Kabak için pazarlığı 8 milyon eurodan açtı. Schalke 04 ile görüşmelerini sürdüren Nice, bu bedeli aşağıya çekmeye çalışıyor.

Ozan Kabak için Stuttgart'a 2019 yılında 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Ruhr ekibi, son dönemde sakatlıklarla boğuşan 22 yaşındaki futbolcunun satışından çok fazla zarar etmek istemiyor.

MİLLİ YILDIZIN BU YILKİ İSTATİSTİKLERİ

Son olarak İngiltere Premier Lig'de Norwich City forması giyen Ozan Kabak, Ada ekibinde 13 maçta forma şansı buldu. 22 yaşındaki milli savunmacı bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısı sağlayamadı.