Setien'den yeşil ışık

Quique Setien, “Türkiye'den teklif aldım ve kısa sürede cevaplamam gerekiyor” ifadelerini kullandı; İspanyollar, Beşiktaş'a yazdı.

AKŞAM SPOR

Yeni yönetimle topyekün yapılanma hedefl eyen Beşiktaş'ın, son olarak La Liga'da Villarreal'i çalıştıran Teknik Direktör Quique Setien ile temasa geçtiği yazıldı. İspanya'da Santander Group Barymont Uluslararası Spor Forumu'nda konuşan Setien, Türkiye'den 'hızlıca cevaplandırılması gereken' bir teklif aldığını açıkladı.

İspanyol AS gazetesinden Javier Martin'e göre 65 yaşındaki deneyimli hocanın, "Türkiye'den davet aldım" sözleri; Beşiktaş'ın teklifi nin ilanı oldu. İspanyol basınında Beşiktaş'a yazılan Quique Setien; daha önce Racing, Poli Ejido, Ekvator Ginesi, Logrones, Lugo, Las Palmas, Betis, Barcelona ve son olarak Villarreal'i çalıştırdı. 65 yaşındaki teknik adam, Villarreal'de sezon başında 4 maçta 3 puan toplamasının ardından takımdan gönderildi. Öte yandan Sergen Yalçın, A Spor'da şunları söyledi: "Takımın başında Rıza Çalımbay varken konuşmak benim ilkelerime aykırı. Allah, Beşiktaş'ın yolunu açık etsin. Kimseyle konuşmadım."