Serkan Reçber ‘100 bin euroya oynar' demişti şimdi ‘3 Büyükler' peşinde koşuyor

Serkan Reçber'in 3 yıl önce övgüler düzdüğü Jackson Muleka, 6 aylığına kiralandığı Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkat çekti. İstanbul ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmaya hazırlandığı oyuncu için Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devrede olduğu öne sürüldü. Serkan Reçber'i yanıltmayan genç forvet 14 maçta 12 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, TRT'de yorumculuk yaptığı dönemde Jackson Muleka'nın transferi için kulüplerimize çağrıda bulunmuştu. O dönem 19 yaşında olan oyuncu için Belçika ekiplerinin devrede olduğunu belirten Serkan Reçber, "300 bin, 500 bin euro fazla verip alalım. Oyuncuya zaten 100 bin euroya oynar" ifadelerini kullanmıştı.

SERKAN REÇBER HAKLI ÇIKTI

Aradan geçen 3 yılın ardından Serkan Reçber'in haklılığı ispatlandı. Oyuncu, Serkan Reçber'in açıklamalarından 1 yıl sonra 2 milyon euro karşılığında Standard Liege'e transfer oldu. 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde 6 aylığına Süper Lig'in yolunu tutan Jackson Muleka, Kasımpaşa formasıyla ligi kasıp kavurdu.

Cristiano Ronaldo'nun tahtı yıkıldı! Çılgın rakama dünyayı sallayan transfer

3 MİLYON EUROYA BONSERVİSİ ALINACAK

Kasımpaşa, Serkan Reçber'in ısrarlı girişimleri sayesinde kadroya katılan genç forvetin satın alma opsiyonunu kullanmaya hazırlanıyor. İstanbul ekibinin 3 milyon euro verip tapusunu alacağı Muleka için Süper Lig devleri de sıraya girdi.

3 BÜYÜKLER PEŞİNDE

Sporx'in aktardığı habere göre Fransız basını 22 yaşındaki forvet için Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın devrede olduğunu yazdı.

Ve Uğurcan Çakır imzayı atıyor! Böyle rakam yok: Bildiğiniz tüm transferleri unutun