Serkan Asan'ı kahreden haber! Trabzonspor'da sürpriz gelişme

Serkan Asan bu haberle yıkıldı... Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve bordo-mavililerde formasını Bruno Peres'e kaptıran 22 yaşındaki futbolcunun yerine transfer geliyor. Abdullah Avcı'nın isteği üzerine harekete geçen Trabzonspor, Serkan Asan'ın yerine Süper Lig'in tecrübeli sağ beki için harekete geçti.

Sabah

Trabzonspor'da Serkan Asan gelişmesi yaşanıyor. Süper Lig'de fırtına gibi bir sezon geçiren ve şampiyonluk yolunda açık ara önde bulunan bordo-mavililerde transfer hareketliliği yaşanıyor. Şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapan Abdullah Avcı ve kurmayları, gelecek sezonki yabancı kısıtlamasını da düşünerek harekete geçti.

SERKAN ASAN'IN YERİNE TECRÜBELİ SAĞ BEK

Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor'da transfer listesi şekillenmeye başladı. Süper Lig'de önümüzdeki sezon yabancı sayısı 12'ye düşecek olması ve ilk 11'deki yerli futbolcu oynatma zorunluluğunun da 3'ten 4'e çıkması bordo-mavilileri harekete geçirdi.

Hamlelerini önümüzdeki sezon uygulanacak olan yabancı kuralını da göz önüne alarak yapan Bordo-Mavili ekip Yukatel Kayserispor'un sağ beki Onur Bulut'u listesine aldı.

SERKAN ASAN'IN GÖZÜ BU TAKASTA

Trabzonspor, muhtemel bir pazarlıkta takas formülünü de gündeme getirecek. Bunun nedeni ise Kayserispor'un Trabzonspor'dan kiraladığı Abdulkadir Parmak'ı kadrosunda tutmak istemesi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Berna Gözbaşı'nın, önümüzdeki haftalarda Trabzonspor Kulübü'nün kapısını çalacağı gelen bilgiler arasında.

ONUR BULUT ASİST KRALLIĞINDA ÜST SIRALARDA

Yukatel Kayserispor'un sezon başında Aytemiz Alanyaspor 'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki sağ bek bu sezon sarı-kırmızılı formayla 33 maçta sahaya çıktı. Bu 33 mücadelede 8 asist yapan ve 1 gol kaydeden Onur Bulut, savunma oyuncusu olmasına rağmen asist krallığında iddialı bir konumda bulunuyor.