Serik U19'la çıktı Van çekildi

2. Lig Beyaz Grup son hafta maçında Serik Belediye, lider Erok'un karşısına U19 takımıyla çıktı. 2 puan farkla zirvenin gerisinde yer alan Vanspor ise bu olayı protesto etmek için sahadan çekildi.

AKŞAM SPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup son hafta maçlarında ilginç olaylar yaşandı. Serik Belediyespor, ligin zirvesinde yer alan Esenler Erokspor ile oynayacağı mücadeleye U19 takımıyla çıktı. Bu durumu protesto eden Vanspor da Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmaya U19 ekibi ile çıktı. Müsabakanın ilk düdüğü ile birlikte 1 dakika hareketsiz kalan Van takımı, 20. dakikada sahadan çekildi.

Son maçlar öncesi Esenler, 80 puanla 1. sırada yer alırken, Van temsilcisi ise 78 puanla takipteydi. Vanspor, aynı saatte başlayacak olan mücadelelerin öncesinde şu açıklamayı yaptı: "Bu durumun şaibe yarattığı ve tüm sezonun emeklerine gölge düşürdüğü açıktır. Bu eylemle birlikte müsabaka sonucunun baştan belli edilip Esenler Erokspor'un bir üst lige çıkmasının garantiye alınmaya çalışıldığı tüm kamuoyunun da malumudur." Serik Belediyespor ise kendi evinde Erokspor'a 6-0'lık skorla kaybetti. Erokspor, Trendyol 1. Lig'e yükseldi.