Sergen Yalçın'ın ‘keşke gitmeseydi' dediği yıldız için büyük kapışma! Yer yerinden oynayacak

Sergen Yalçın'ın içinde ukde kalan Mohamed Elneny için Fenerbahçe ve Galatasaray transfer yarışına girdi. İngiliz basını, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş teknik direktörlüğü yaptığı dönemde ‘keşke gitmeseydi dediğim tek oyuncu' ifadelerini kullandığı Mohamed Elneny için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın temaslara başlayacağını yazdı.

Sergen Yalçın'ın yarım sezon çalışma fırsatı bulduğu Mohamed Elneny için ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray birbirine girdi. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş teknik direktörlüğü yaptığı dönemde Siyah-Beyazlı formayı giyen ancak sezon sonunda Arsenal'e geri dönen Elneny için başarılı teknik adam "keşke gitmeseydi dediğim tek oyuncu" ifadelerini kullanmıştı.

SERGEN YALÇIN'IN İÇİNDE UKDE KALAN ELNENY İÇİN EZELİ RAKİPLER DEVREDE

İngiliz basını, Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mohamed Elneny için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğunu yazdı. Haberde Arteta'nın takımdan biletini kestiği 12 oyuncudan birinin de Elneny olduğu belirtildi.

DÜZENLİ FORMA GİYEBİLECEĞİ BİR TAKIMA GİTMEK İSTİYOR

Football London'ın haberinde Elneny'yi birçok kulüp istiyor ve bu takımlar arasında Galatasaray ve Fenerbahçe de yer alıyor. Elneny ise son maçlarda Arteta'nın tercih etmediği bir isim ve yedek kulübesinde oturuyor. Mısırlı yıldızın da daha uzun süreler forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği ifade ediliyor.

PİYASA DEĞERİ 9 MİLYON EURO

Bilindiği üzere Elneny 2019 yılında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. Mısırlı yıldızın Transfermarkt'taki piyasa değeri şu an 9 milyon euro. 29 yaşındaki Elneny bu sezon ligde sadece 7 maçta forma giydi ve 1 asist katkısı yaptı.

Anastasios Bakasetas herkesi ters köşeye yatırdı! Meğer Sporting değilmiş: Yeni takımı...

Prens Selman'ın Uğurcan Çakır hamlesi deprem etkisi yarattı! Büyük fırsat kaçtı