Sergen Yalçın'ı krizden çıkaracak transfer: Geçen sezon Süper Lig'i sallamıştı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın kötü gidişata dur diyemezken Siyah-Beyazlılar için Caleb Ekuban iddiası ortaya atıldı. Trabzonspor'un Genoa'ya sattığı Caleb Ekuban'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Beşiktaş, İtalyan ekibiyle ilk resmi temasını kurdu. Transferde Sergen Yalçın'ın da onayı alındı.

Süper Lig'de ve Avrupa'da kötü günler geçiren Beşiktaş'ta Caleb Ekuban ismi gündeme geldi. Devre arası transfer dönemi için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, Sergen Yalçın'ın da onayıyla Caleb Ekuban'a yöneldi. Oyuncunun kulübü Genoa ile ilk resmi temas kuruldu.

BEŞİKTAŞ'IN CALEB EKUBAN FORMÜLÜ

Trabzonspor'un sezon başında 1,8 milyon euro karşılığında Genoa'ya sattığı Caleb Ekuba, Beşiktaş'ın gündeminde. 27 yaşındaki hücumcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Siyah-Beyazlılar, Genoa ile ilk resmi teması kurdu.

CALEB EKUBAN GENOA'DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Bu sezon Genoa formasıyla Serie A'da 9 maça çıkan Caleb Ekuban gol veya asist katkısı yapamadı. Geride bıraktığımız sezonda ise Trabzonspor'da harikalar yarayan Ganalı futbolcu, Süper Lig'de görev aldığı 32 maçta 10 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.