Sergen Yalçın'dan yönetime: Tyler Boyd hariç herkesi satabilirsiniz

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, 2-0 kazandıkları Fenerbahçe derbisi sonrası “8-10 transfer yapmamız gerekiyor” diyerek kadroda köklü değişikliğin yapacağını belirtmişti. Başarılı teknik adam, yönetimle yaptığı görüşmede Tyler Boyd hariç her futbolcunun satılabileceğini bildirdi. Öte yandan Sergen Yalçın; Mohamed Elneny, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba'nın da kadroda tutulmasını istedi.

Şampiyonlar Ligi umutlarını son haftaya kadar taşıyan Siyah-Beyazlılar'da gelecek sezonun çalışmaları şimdiden başladı. Fenerbahçe galibiyetinin hemen ardından konuşan teknik direktör Sergen Yalçın, "8 veya 10 yeni oyuncunun mutlaka aramıza katılması gerekiyor" diyerek, yeni sezonda kadroda köklü değişimler yapılacağının sinyalini vermişti. Genç hoca ile yönetim önümüzdeki günlerde kritik bir zirve yapacak, oyuncuların gelecekleri bu toplantının ardından belli olacak.

BOYD HARİÇ HERKES SATILIK

Yalçın, yönetime, Tyler Boyd ile Mohamed Elneny dışındaki tüm yabancı futbolcuların verimsiz olduğunu söyleyecek. Bu iki isim dışında diğer oyunculara gelecek olan tüm tekliflerin de değerlendirilmesi gerektiğini iletecek. Kiralık sözleşmesi bitecek olan Elneny'nin de kalması için yeniden kiralanması gündemde.

GÖKHAN, CANER VE ATIBA’YLA YOLA DEVAM

Başarılı hocanın, sözleşmeleri sona erecek Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson'la da yola devam edilmesini istediği gelen haberler arasında. Öte yandan Yalçın'ın, yeni sezon öncesinde kaleci, stoper, merkez orta saha, sağ -sol kanat ve forvet transferleri istediği belirtildi.

(Fanatik)