Sergen Yalçın'dan rakiplere gözdağı: Kimse heveslenmesin!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 0-0 berabere biten Demir Grup Sivasspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor ile berabere kaldıkları maçın ardından şampiyonluk yarışıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Beraberliği değerlendiren Sergen Yalçın "Puan kayıpları olabilir. Sivasspor zor bir deplasman. Burada beraberlik planlarımız içinde vardı. Bu beraberlik önemli değil, geçen hafta kazanmamız gereken maçta puan kaybettik. Aboubakar'ı kaybettik. Larin'i keyfime çıkarmadım. Sakatlandı. Eleştiriler saçma oluyor." dedi.

Maçın hakemi Fırat Aydınus'u öven Sergen Yalçın, "Sahanın en iyisi Fırat Aydınus'tu. Müthiş bir maç yönetti." diye konuştu.

Bazı oyuncularını beğenmediğini söyleyen Sergen Yalçın "Bize maç kazandırmasını beklediğimiz oyuncularımız bugün üretmekte çok geride kaldılar. Rakibimiz de maçın büyük bölümünde iyi savunma yaptı. Zevksiz bir maçtı, 0-0 normal skordu. En iyi Fırat Aydınus'tu." açıklamasını yaptı.

Sakatlıklar ve şampiyonluk yarışının sorulması üzerine Sergen Yalçın "Kimse şampiyonluk yarışından vazgeçtiğimizi düşünmesin. Kim varsa onunla çıkarız. Kimse fazla heveslenmesin. Beşiktaş şampiyonluğun 1 numaralı adayı. Diğerleri 2., 3. olur." dedi.

Kara Kartal'ı stres bastı! 0-0

BASIN TOPLANTISI SÖZLERİ

Yayıncı kuruluşa verdiği röportajın ardından basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, iki takımında kazanmayı hak etmediğini, beraberliğin normal bir sonuç olduğunu söyledi.

İki tarafın da maç boyunca üretken olamadığına dikkati çeken Yalçın, şunları kaydetti:

İki tarafta bana göre kazanmayı hak edecek oyun oynamadı, bu sebeple maçın hakkı beraberlikti. Sahanın en iyisi Fırat Aydınus'tu. Çok güzel maç yönetti. Çok da iyi ve güvendiğim bir hakem. Burada muhtemel bir puan kaybı bekliyorduk, bu planlamamızda vardı ama geçen hafta iyi olmadı. Geçen haftaki puan kaybı hesaplamamızda yoktu. Halen liderliğimiz devam ediyor puan farkıyla. Oyuncularımız sakatlanıyor. Elimizdeki mevcut oyuncularla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şampiyonluğun en büyük adayı hâlâ Beşiktaş'tır. Herkesin bilmesi açısından bunu özellikle belirtmek isterim. Bundan sonraki süreç nasıl olacak hep beraber göreceğiz.