Sergen Yalçın, taktik değişikliğinin sebebini açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-0 kaybettikleri GZT Giresunspor maçı öncesi verdiği demeçte, taktiksel olarak 4-4-2'ye geçişin nedenlerini açıkladı.

Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş, GZT Giresunspor karşısında tarihi bir mağlubiyet aldı.

Siyah-beyazlılar, Giresunspor karşısına 4-4-2 formasyonuyla çıkarken Sergen Yalçın mücadele öncesi değişikliği değerlendirdi. Sergen Yalçın'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

"DAHA OFANSİF OYNAMAK İSTİYORUZ"

"Kendi sahamızda oynuyoruz. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Son oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçı mücadele ve istek açısından iyi sinyaller verdi. Bugün kazanarak farklı bir moda geçmek istiyoruz. Biraz diziliş farkı var o kadar. Daha ofansif oynamak istiyoruz. Normalde hücumda birini kenarda oturtmam gerekiyor ama böyle başlamayı düşündük."

Tarihi hezimet! Maç sonucu: Beşiktaş-GZT Giresunspor: 0-4

"TARAFTARIN ONAYLAMADIĞI YERDE BİZİM DURMAMIZIN İMKANI YOK"

"Beşiktaş camiasının en büyük unsuru taraftarıdır. Taraftarın destek vermediği, onaylamadığı yerde bizim durmamızın imkanı yok. Desteklerinden ötürü minnettarız, teşekkür ederiz. Biz de onların istediklerini vermeliyiz ama şu ana kadar yapamadık. Bugün istediğimiz gibi kazanırsak inşallah bir moral tazelemiş oluruz."

Sergen Yalçın'dan istifa açıklaması: "Camiaya çok zarar vermek istemiyorum"

Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın'a yanıt