Sergen Yalçın; Jeremain Lens, Douglas ve Adem Ljajic'in satılmasını istedi

Sezonu çifte kupayla kapatan ve yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkan Emre Kocadağ ve teknik direktör Sergen Yalçın arasındaki transfer zirvesinin detayları ortaya çıktı. Sergen Yalçın; Jeremain Lens, Douglas ve Adem Ljajic'in takımdan gönderilmesini istedi. İşte detaylar…

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın arasındaki zirvenin detayları ortaya çıktı. İşte madde madde konuşulanlar...

ROSIER VE GHEZZAL KARARI

1-Kiralık anlaşmaları biten Valentine Rosier ve Rachid Ghezzal'ın takımda kalmasını isteyen Sergen Yalçın aksi bir durumda aynı kalitede iki isim talep etti.

"LENS, DOUGLAS VE LJAJIC'İ GÖNDERİN"

2-Lens ve Douglas'ın gidişine vize veren 48 yaşındaki hoca, CSKA Moskova'nın istediği Adem Ljajic'in satışını da onayladı.

"ABOUBAKAR OLMAZSA TECRÜBELİ VE KALİTELİ BİR GOLCÜ ŞART"

3-Yönetimden 6 ya da 7 transfer isteyecek olan Sergen Yalçın, Vincent Aboubakar ile anlaşılamazsa tecrübeli ve kaliteli bir golcünün alınmasını şart koşuyor.

BAZI YÖNETİCİLERLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ DE AKTARDI

4-Asbaşkan Emre Kocadağ ile kurulan uyumun takıma da yarar sağladığı ve şampiyonluğa taşıdığını da hatırlatan Yalçın'ın, Ümraniye'deki bazı idarecilerle ilgili de görüşlerini aktardığı öğrenildi.

(Sabah)