Sergen Yalçın hayırlı uğurlu olsun! Görüşmeden olumlu sonuç çıktı

Trabzonspor teknik direktörlük görevine adım adım Sergen Yalçın'ı getiriyor. Abdullah Avcı sonrası Orhan Ak da görevi bırakırken, Bordo-Mavililerin yeni hocası belli olmak üzere. Trabzonspor, Sergen Yalçın ile yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. İşte detaylar…

Trabzonspor'da Sergen Yalçın döneminin başlaması artık an meselesi. Takımı sezon sonuna kadar Orhan Ak'a emanet etme kararı alan yeni yönetim, 43 yaşındaki antrenörün görevi bırakmasının ardından arayışlara başladı. Trabzonspor bu bağlamda ilk olarak Sergen Yalçın'la temas kurdu.

SERGEN YALÇIN ADIM ADIM TRABZONSPOR'A

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve Siyah-Beyazlılarda çifte kupalı harika bir sezon geçiren Sergen Yalçın, yeni bir maceraya yelken açıyor. Beşiktaş sonrası birçok takımdan teklif alan ancak bunları bir bir reddeden başarılı hoca, Trabzonspor'un yolunu tutuyor.

BAŞKAN İLK TEMASI KURDU

Orhan Ak'ın görevi bırakmasının ardından Trabzonspor yönetimi, Sergen Yalçın ile ilk resmi temasını kurdu. Çiçeği burnunda başkan Ertuğrul Doğan, Sabah'ın haberine göre Sergen Yalçın ile gerçekleştirdiği görüşmeden olumlu sonuç aldı.

SON DAKİKA PÜRÜZÜ ÇIKMAZSA SERGEN YALÇIN

İkili önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelecek. Son dakika pürüzü çıkmaması halinde Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün Sergen Yalçın olması bekleniyor.