Sergen Yalçın: Federasyonun zeminlere el atması lazım

Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, Kayserispor beraberliği sonrası zemin problemlerine değindi. Deneyimli çalıştırıcı, ''Her şeyi zemine bağlamak doğru değil ama bu seviyede bazı stadyumların zeminleri çok bozuk. Buna federasyonun el atması lazım.'' ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından konuştu.

Yalçın, "Her şeyi zemine bağlamak doğru değil ama bu seviyede bazı stadyumların zeminleri çok bozuk. Buna federasyonun el atması lazım. Herkes puan almaya çalışıyor. Biz kendi açımızdan Ocak ayını iyi bir periyotta bitirdik. İlk yarıda oyunu bitirebilirdik. İkinci bölümde maalesef çok fazla bir şey yapmadık. İkinci yarı kör dövüşü gibi bir maç oldu. Skor adaletli gibi duruyor. Kaybetmiyoruz bu bizim için sevindirici. Hemen bu periyodu unutup önümüzdeki maçlara hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Deneyimli teknik adam, ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile oynayacakları maç için, "Zor bir periyot bizim için haftaya. 2 tane büyük takım ve Samsunspor deplasmanı oynayacağız. Zor bir hafta olacak. Hazırlanacağız. Bazı takımların oyuncu kaliteleri çok yüksek, bireysel oyuncu yetenekleri çok fazla. Antalyaspor olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İç sahada iyi oyunlar oynuyoruz. Hedefimiz oynadığımız maçları kazanmak. Oyuncularımızı dinlendireceğiz. İyi hazırlanacağız" dedi.