Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta başarılı olur mu? TFF başkanı kim olacak? Gündem yaratacak iddia

Akşam TV’de Enes Özdemir’in moderatörlüğünü yaptığı HatTrick programında Tamer Ayeri çarpıcı yorumlar yaptı… Beşiktaş’ın yeni sezondaki teknik direktörü kim olacak? TFF başkanlığına kim gelecek?

1

Hat Trick yorumcusu Tamer Ayeri’nin sözleri şöyle:

"Sergen’i Hürser Bey seçilip getiremedi ama Beşiktaş taraftarı Alanya maçından sonra getirdi. Beşiktaş taraftarı Sergen’i istediğini çok belli etti. Sergen Yalçın şu an listede 1 numaraya geldi. Büyük ihtimalle Beşiktaş Sergen’le anlaşacak. Sergen Yalçın’ın Beşiktaşlı olduğunu herkes biliyor. Sergen alt yapısında çalıştı teknik direktör olarak Beşiktaş’ın. A takımda iş yapabileceğini düşünüyorum. Sergen’in teknik direktörlüğünü Beşiktaş altyapısında çalışırken de çok beğeniyordum. Alanya’da da gerçekten çok iyi. Bir de şu var. Elinde çok çok iyi bir kadro olmayacak ayrılıklardan sonra. Sergen’in taraftar kredisiyle başlaması Beşiktaş yönetiminin de işini kolaylaştırır. Ben Sergen’in başarılı olacağını düşünüyorum."

TFF BAŞKANI KİM OLACAK?

Tamer Ayeri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na ise tek adayın Nihat Özdemir olduğunu söyledi. Ayeri, “Bende böyle bir bilgi var. Nihat Özdemir isminde uzlaşıldı” dedi.