Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetiminden Dries Mertens'in transferini talep etti

Son dakika Beşiktaş haberleri: Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, yönetimden Dries Mertens'in transfer edilmesini istedi. Erdal Torunoğulları, Belçikalı yıldız için nabız yoklarken Beşiktaş'ın 3 önemli forvetle daha görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Bu bağlamda hareket eden Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, uzun süredir takip ettiği Dries Mertens'in transferi için yönetime rapor sundu.

"KİRALAYIN YA DA SATIN ALIN"

Siyah beyazlı takımın 8 önemli oyuncuya ihtiyacı bulunduğuna dikkat çeken Yalçın'ın, Napoli'de geride kalan sezonda sadece 18 kez 11'de şans bulan Belçikalı yıldızın kiralanması ya da satın alınması konusunda kulübü ile temasa geçilmesini istediği ortaya çıktı.

ERDAL TORUNOĞULLARI PEŞİNDE

Beşiktaş'ta dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ise Avrupa Şampiyonası'nda Belçika Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan 34 yaşındaki yıldızı takip ettiklerini ve öncelikle oyuncunun gelmesi konusunda titiz bir çalışma içinde girdiklerini ifade etti.

MERTENS'İN YANI SIRA 3 ÖNEMLİ FORVETLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Siyah beyazlılar hem kulübü hem de temsilcileriyle Mertens konusunda nabız yoklarken yönetimin Belçikalı yıldızın yanı sıra İtalya, Almanya ve Norveç'ten 3 önemli forvet ile de görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

(Hürriyet)