Serdar Gürler'in hareketine öfke kustular! ‘Yazıklar olsun!'

Serdar Gürler'in Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelenen maç sonrası üçlü çektirmesi Konyasporlu taraftarları çileden çıkardı. Sosyal medyada Serdar Gürler'e öfke kusan taraftarlar “Yakışmadı, yazıklar olsun!” şeklinde yorumlar yaptı.

Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelenen Başakşehir-Konyaspor maçı dün akşam oynandı. Konyaspor'dan Başakşehir'e transfer olan Serdar Gürler'in karşılaşma sonrası üçlü çektirmesi infial yarattı. Konyasporlu taraftarlar sosyal medyada Serdar Gürler'e büyük tepki gösterdi.

SERDAR GÜRLER'İN BAŞAKŞEHİR'E OLAYLI TRANSFERİ

Konyaspor'dan Başakşehir'i transferi olay olan Serdar Gürler, Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasını yeni takımıyla eski takımına karşı forma giydi. Sezon başında Antalyaspor'dan, Konyaspor 'a transfer olan Serdar Gürler ilk yarıdaki 4 gol, 8 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 30 yaşındaki futbolcu için devre arasında Başakşehir devreye girdi, Yeşil-Beyazlılar ise ilk etapta bu transfere sıcak bakmadı. Sezonun flaş ekibi olan Konya takımı güçlendirmek için çalışmalara devam ederken, Başakşehir'in ilgisinin resmileşmesi sonrasında Serdar'ın da transfer için ısrarcı olması Yeşil-Beyazlılar'ın elini zayıflattı. İstanbul ekibi 802 bin Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyince transfer gerçekleşti. Bu transfer sonrasında Konyaspor camiası, Serdar'a görüşmeler sürecindeki tutumu ve takımı hedef yolunda yalnız bırakması nedeniyle tepki gösterdi.

MAÇ SONRASI 3'LÜ ÇEKTİRİNCE OLANLAR OLDU

Öte yandan Serdar Gürler'in Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelenen ve 2-1 kazandıkları Başakşehir-Konyaspor maçı sonrası üçlü çektirmesi olay oldu. Sosyal medyada bazı taraftarlar "Yakışmadı. Yazıklar olsun" şeklinde yorumlar yaptı. Serdar Gürler'in Başakşehir'in maç sonu paylaşımında soyunma odasındaki sevinç gösterisi de tepkilere neden oldu.

ATTIĞI GOLÜ AHMET ÇALIK'A ARMAĞAN ETMİŞTİ

Serdar Gürler, Başakşehir'in Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golü hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık'a adamıştı ve maç sonu duygusal anlar yaşamıştı.