Serdar Dursun'u havalara uçuran haber! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un yerine gelecek yıldız golcüden kötü haber geldi. Kanarya, gol yollarında katkı sağlayan, ancak performansı yetersiz kalan Serdar Dursun'un yerine dünyaca ünlü golcü-Divock Origi ile temastaydı. Fakat, Belçikalı golcüden kötü haber geldi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Sarı Kanarya'ya Serdar Dursun'u da yakından ilgilendiren yıldız golcü transferinden kötü haber geldi. Uzun zamandır birinci sınıf bir golcünün peşinde olan Fenerbahçe, Liverpool'un kilit forveti Divock Origi'yi takibe almıştı.

SERDAR DURSUN YEDEK OLACAKTI

Sarı-lacivertliler Divock Origi'yi kadrosuna katıp, Serdar Dursun'u da iyi bir yerli yedek golcü olarak takımda tutmak ve değerlendirmek niyetindeydi. Belçikalı golcünün Liverpool ile sözleşmesinin bu yaz bitecek olması transferi bir nebze daha kolay kılan bir etmen olarak görülüyordu.

DIVOCK ORIGI'Yİ MILAN KAPTI

Lâkin, Aksam.com.tr'nin Calciomercato'dan aktardığı habere göre; Milan, Liverpool ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız forvet Divock Origi ile anlaşmaya vardı.

Futbolcunun nihai kararını verdiği ifade edilirken, resmî imzaların ise Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile oynayacağı maçın ardından atılacağı belirtildi.

MILAN İÇİN FENERBAHÇE VE DİĞER DEVLERİ REDDETTİ

Haberin devamında Divock Origi'nin, Milan'da forma giymek istediği ve Paolo Maldini'ye de söz verdiği için Fenerbahçe ile birlikte İngiltere ve Alman kulüplerinden gelen teklifleri de geri çevirdiği iddia edildi.

DIVOCK ORIGI'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Belçikalı 27 yaşındaki golcü, bu sezon Liverpool forması ile 17 karşılaşmaya çıktı. Jürgen Kloop'un çilingir golcü olarak kullandığı Divock Origi, kritik mücadelelerde sonradan girerek attığı goller ile ön plana çıkmayı başardı.

Ayrıca Belçikalı forvet 17 karşılaşmada 6 gol 4 asistlik bir performans ortaya koydu.