Serdar Dursun Galatasaray'a attığı gol için öyle bir söz söyledi ki...

Serdar Dursun, FBTV'de birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü Serdar Dursun, Sarı-Lacivertlilerde attığı en güzel golü de seçti. Öte yandan 30 yaşındaki forvet, Galatasaray'a attığı gol için ise ''Kariyerimin en anlamlı 5 golünden biri'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin başarılı forveti Serdar Dursun, FBTV'de 'Günün Röportajı' programında soruları yanıtladı. Serdar Dursun, Fenerbahçe formasıyla attığı en güzel golün, ilk golü olduğunu söyledi ve o anı anlattı.

SERDAR DURSUN: EN GÜZEL GOL, İLK GOLÜM

En beğendiği golle ilgiliyse başarılı futbolcu, "En güzel gol ilk golüm. Alanyaspor'a karşı. Novak orta yapmıştı, ben de kafa vuruşu yapmıştım. O benim için çok önemli ve güzeldi. Yeni başlamıştım, ilk 11'de oynadığım ikinci maçımdı. O maç benim için değerliydi ve güzel bir gol olmuştu. Özel bir anlamı vardı. Fenerbahçe'deki ilk golümdü. Kaç senelik bir hayaldi." diye konuştu.

"ÖNCEKİ SENELERDE DAHA GÜZEL GOLLERİM VARDI AMA BU SENE AZ"

Çaykur Rizespor'a sezonun ilk maçında uzaktan attığı gol hatırlatıldığında Serdar, "O gol de bence güzel gollerimden biriydi. Önceki senelerde daha güzel gollerim vardı ama bu sene az. İnşallah kalan 4 haftada bir şeyler yaparız." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A ATTIĞIM GOL KARİYERİMİN EN ANLAMLI 5 GOLÜNDEN BİRİ"

Galatasaray derbisinde attığı golle ilgiliyse Serdar, "Derbide gol atmak muhteşem bir olay. Gerçek Fenerbahçeli oluyorsun. Dışarıda onun ne demek olduğunu anladım. O maçtan sonra insanlar daha bir pozitifti. Güzel bir şey oldu. Derbideki gol inanılmaz önemli. Kariyerimin en anlamlı 5 golünden biri. Eskiden çok maça gelirdim, izlerdim. O zamanlar videolar, fotoğraflar çekmiştim. Sosyal medya için güzel bir video yaptık. Birkaç sene önce seyirci olarak izliyorsun, birkaç yıl sonra derbide golü atıyorsun sonra taraftarlara karşı oturduğun yere bakıyorsun." değerlendirmesini yaptı.