Serdar Aziz gidiyor yerine 'Yeni Serdar Aziz' geliyor! Fenerbahçe'den sürpriz transfer

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Serdar Aziz ile yeni kontrat yapmayı düşünmeyen Fenerbahçe, ‘Yeni Serdar Aziz'ini Bursaspor'da buldu. Sarı-Lacivertliler, Bursaspor'un 18 yaşındaki milli stoperi Taha Altıkardeş'in transferi için Yeşil-Beyazlılarla masaya oturdu.

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcular üzerinde duruyor. Bu isimlerden biri de Serdar Aziz. 31 yaşındaki tecrübeli stoper ile yeni kontrat yapmayı düşünmeyen Fenerbahçe, 'Yeni Serdar Aziz'ini buldu.

FENERBAHÇE'YE 'YENİ SERDAR AZİZ': TAHA ALTIKARDEŞ

Vole'nin haberine göre Fenerbahçe, Bursaspor forması giyen 18 yaşındaki milli stoper Taha Altıkardeş'in transferi için Yeşil-Beyazlılarla resmi temaslara başladı. Bursaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Taha Altıkardeş için iki takım arasındaki pazarlıklar kıran kırana sürüyor. U19 Milli Takımımızda da forma giyen Taha Altıkardeş, Fenerbahçe'ye transferine sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti: Müthiş kâr! Yaklaşık 7 katına...

TAHA ALTIKARDEŞ'İN BURSASPOR İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Bursaspor formasıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıkan Taha Altıkardeş skor katkısı yapamadı. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Taha Altıkardeş'in güncel piyasa değeri 550 bin euro.

Emre Belözoğlu'nun 'anlaşılmaz' transferiydi, Fenerbahçe kapıyı gösterdi