Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'deki tehlikeye dikkat çekti: ''Kulübe çöktü, gitmiyor!''

Gazeteci Serdar Ali Çelikler, menajerlik şirketi ROGON'un son olarak John Anthony Brooks'u Fenerbahçe'ye önermesine isyan etti. Bir menajerlik şirketine bu kadar bel bağlanılmaması gerektiğinin altını çizen Çelikler, ''5 yıl önce Fenerbahçe'ye getirmek istedikleri futbolcular hâlâ gündemde. Tabii 5 yıldır akıllanmayan da kabahatli.'' dedi.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de transferler devam ederken Almanya merkezli ROGON menajerlik şirketinin sarı-lacivertli kulüple yakın ilişkisi dikkat çekiyor. Son olarak aynı şirketten Joshua King'i kadrosuna katan "Sarı-Kanarya"da bu sefer gündeme kulüpsüz ABD'li futbolcu John Anthony Brooks ismi gündeme gelince gazeteci Serdar Ali Çelikler, isyan bayrağını açtı.

Alassane Plea'de son viraj!

SERDAR ALİ ÇELİKLER: "5 YILDIR AKILLANMADILAR"

VOLE'de "ROGON, Fenerbahçe'ye çöktü" diyen Çelikler, "Şimdi yeniden Brooks ismi gündeme gelmiş. Damien Comolli dönemindeki haberlere dönün bakın. Bu ABD'li stoperin de Joshua King'in de isminin o dönem çıktığını göreceksiniz. 5 yıl önce vermeye çalıştıkları isimler hala gündemde. Tabii 5 yıldır akıllanmayan da kabahatli." ifadelerini kullandı.

John Anthony Brooks

"FENERBAHÇE BENİM OYUN ALANIM" DİYORMUŞ!

ROGON şirketinin sahibi Roger Wittman'a tepki gösteren Çelikler, şöyle devam etti:

Roberto Firmino'yu, Thilo Kehrer'i (İki futbolcu da ROGON menajerlik şirketine bağlı) getirmeyecekse bir daha Rogon'la çalışılmaması gerek. Bunun sahibi Roger Wittman, Avrupa'da 'Fenerbahçe benim oyun alanım' diyor. Bir kişiye neden bu kadar çok alan açılır? 3 sezon önce William D'Avilla da Florya'ya kamp kurmuştu.

Roger Wittman

"JOHN ANTHONY BROOKS RESMEN KÖTÜ FUTBOLCU!"

Bir menajere bu kadar bel bağlanılmasının yanlış olduğunu belirten Çelikler, son olarak, "Jose Mourinho bile yıllardır temsilcisi hatta kısmen ortağı olduğu Mendez'den bile her gittiği takıma bir, bilemedin 2 oyuncu alıyor. "Rogonbahçe", "D'Avillasaray" olmamalı kulüpler. Ayrıca Brooks resmen kötü futbolcu." ifadelerini kullandı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi hasretini dindirmek için sahaya çıkıyor