Serdar Ali Çelikler Fenerbahçe'deki şok ayrılığı açıkladı! Dünkü maçın yıldızıydı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 5-2 mağlup etti. Karşılaşmayı değerlendiren spor yazarı Serdar Ali Çelikler, sezon sonu beklenen Diego Rossi ayrılığına ilişkin sarı-lacivertlilerin izleyeceği yol haritasını açıkladı.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u mağlup etti, 1 gol, 1 asistlik performansıyla karşılaşmaya damga vuran Diego Rossi için flaş iddia karşılaşmanın ardından geldi.

VOLE'deki "Nakavt" programında gazeteciler Serdar Ali Çelikler ve Yağız Sabuncuoğlu, Diego Rossi ile yolların ayrılacağını açıkladı. Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Brezilyalı futbolcu için "al-sat" yapacak diyen Sabuncuoğlu, Rossi için Fenerbahçe'nin ödediği rakamın 6.5 milyon dolar olduğunu ve sarı-lacivertlilerin sezon sonu oyuncuyu satacağını açıkladı. Sabuncuoğlu bu durumu, "Fenerbahçe Diego Rossi için al-sat yapacak" şeklinde ifade etti.

24 yaşındaki oyuncunun iki talibi olduğunu paylaşan Sabuncuoğlu'na göre o takımlar, Vitor Pereira'nın Flamengo'su ve ABD MLS'ten bir takım.

Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ardından Kim Min-jae'ye eleştiri

SERDAR ALİ ÇELİKLER: "DIEGO ROSSI ACAYİP BİR PARAYA SATILABİLİR"

Fenerbahçe yönetiminin, menajer Kia Joorabchian ile arasının iyi olduğunun altını çizen Serdar Ali Çelikler, şöyle devam etti:

Kia Joorabchian, Diego Rossi'yi hemen satar çünkü Güney Amerika kıtasında önemli bağlantıları olan güçlü bir menajer. Diego Rossi'yi Fenerbahçe acayip bir paraya satabilir. 7.5 milyon euro gibi saçma sapan bir paraya.

Fenerbahçe'den 5 maçta 13 puan

FENERBAHÇE'DE BREZİLYALI DÖNEMİ

Çelikler ayrıca, Joorabchian vasıtasıyla bundan sonra Fenerbahçe'ye Brezilyalı futbolcuların geleceğini iddia etti.

Fenerbahçe'de toplamda 30 maça çıkan Rossi, 3 gol-7 asistlik katkı sağladı. Brezilyalı oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 14 milyon euro.

Altay Bayındır var, sıkıntı yok

Arda Güler, Fenerbahçe tarihine geçti