Serdar Ali Çelikler bombayı patlattı: Erden Timur, Mauro Icardi için Paris'te

Galatasaray'da son dakika Mauro Icardi gelişmesi... Dries Mertens ile Lucas Torreira transferlerini bitiren; Alexis Sanchez ile sıcak temas halinde olan Galatasaray, büyük bir transferin eşiğinde: Mauro Icardı. Gazeteci Serdar Ali Çelikler, sarı-kırmızılı kulübün Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu için bu gece Paris'e gideceğini yazdı ve ekledi: ''Transfer olabilir çünkü Icardi'yi büyük liglerden isteyen yok.''

aksam.com.tr

Geçen sezon ligi 13. bitirmesinin ardından yeni başkan ve yeni teknik direktörle bambaşka bir hüviyete bürünen Galatasaray, tüm kozunu Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu için oynuyor. Takımı baştan aşağıya değiştirmeye devam eden ve son olarak Dries Mertens ile Lucas Torreira'yı aynı uçakta İstanbul'a getirecek olan Aslan için "turpun büyüğü heybede" denilecek cinsten bir transfer iddiası ortaya atıldı: Mauro Icardi.

Dries Mertens Galatasaray'da: Lucas Torreira ile aynı uçakta geliyor... Yeni hedef Alexis Sanchez

"MAURO ICARDI GALATASARAY'A GELEBİLİR"

VOLE hesabından paylaşımda bulunan gazeteci Serdar Ali Çelikler, "Fenerbahçe'ye de önerilen ve Ali Koç'un reddettiği Icardi, şimdi Galatasaray'a da önerildi. Erden Timur bu gece Paris'e uçacak bilgisi geldi." satırlarını yazdı. Devamında bir paylaşımda daha bulunan Çelikler, "Icardi, Galatasaray'a olabilir. Çünkü büyük liglerden isteyeni yok." ifadelerine yer verdi.

Didier Drogba, Fatih Terim ile buluştu: Heykelini dikmek için daha ne bekleniyor?

PSG'DE YILDIZLARIN GÖLGESİNDE KALDI

İki sene önce 50 milyon euro bonservis bedeliyle Inter'den Paris Saint-Germain'e gelen 29 yaşındaki golcü futbolcu; Neymar, Mbappe ve Messi gibi isimlerin gölgesinde kaldı. Buna rağmen Paris ekibinde çıktığı 92 maçta 38 gol-10 asistlik bir performans ortaya koyan Arjantinli'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Icardi, İtalya Serie A devi Inter'de parlamıştı. Milano ekibinde kaptanlığa kadar yükselen başarılı santrafor burada 219 maça çıktı ve 124 gol-29 asistle oynadı.

aksam.com.tr

Bernard bombası! Galatasaray'a 25 milyon euroluk transfer!