Sercan Yıldırım'dan çok konuşulacak Fatih Sultan Mehmed gafı

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, konuşulmaya devam ediyor. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Sercan Yıldırım'ın Survivor All Star 2022'de Osmanlı İmparatorluğunun kudretli padişahı Fatih Sultan Mehmed ile ilgili bir soruya verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

Milliyet

2 sene önce katıldığı Survivor ile çok konuşulan Sercan Yıldırım, adından söz ettirmeye devam ediyor. Yıldırım'ın kelime oyununda yaptığı gaf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Sercan Yıldırım'ın Survivor'daki son 1 haftası...

Geçtiğimiz gün dokunulmazlık oyunu öncesi Sema Aydemir'in yarışmacı seçimi konusundaki tavrına sinirlenen Sercan Yıldırım, "Biz niye karar veremiyoruz buna? Çok farklı şeyler seziyorum ben de oyuna çıkmıyorum." diyerek Sema'ya tepki gösterdi.

Survivor All Star'daki dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan gerginlik Nagihan Karadere'nin dahil olmasıyla daha da büyüdü. Ünlüler takımında sinirlerin gerildiği anlar sosyal medyada da geniş yer buldu.

Volkan Demirel efekt: Galatasaray'dan adeta kovulmuştu, onunla hayat buldu!

"SURVİVOR HAYATIM BİTTİ DEMİŞTİ"

Olaylar Mert Öcal'ın araya girmesiyle kısmen yatıştıysa da Sercan Yıldırım oyun alanını terk etti ve "Survivor hayatım bitti." ifadesiyle kafaları karıştırdı. Daha sonrasında yaptığı açıklamada yarışmaya devam ettiğini duyurdu.

"Burak Elmas pişmanlık duyuyor" Galatasaray'da çok konuşulacak iddia

FATİH SULTAN MEHMED SORUSUNA KÖPRÜ CEVABI

Survivor'ın eğlenceli programı kelime oyununda herkesi güldüren bir diyalog yaşandı. Yarışmacılardan Aşkım'ın "Fatih Sultan Mehmed?" sorusuna Sercan Yıldırım "Köprü" cevabını verdi.

Murat Ceylan bu cevap sonrası gülmemek için kendini zor tuttu. Anlatmaya devam eden Aşkım, "Kanuni" ile ipucu vermeye devam etti. Sercan "Sultan" cevabı vermesine rağmen "Tarih ile hiç ilgim yok" diyerek soruyu pas geçmesini istedi. Aşkım'ın anlatmak istediği kelime "Kaftan"dı.