Şenol Güneş'ten Love ve Negredo'yla özel görüşme

Şampiyonluk yarışında çok kritik bir döneme girilirken teknik direktör Şenol Güneş forvetlerine, ''Kalan maçlarda sizin performansınız çok belirleyici olacak. Yükümüzü hafifletin'' dedi

Beşiktaş üst üste 3. şampiyonluğu yaşamak için kalan 8 haftada puan kaybı yaşamak istemiyor. Zirveyi yeniden ele geçirmenin planlarını yapan teknik direktör Şenol Güneş, bu doğrultuda takımın golcülerini kızağa çekti.

 
Cenk Tosun'un gidişinden sonra beklenen sorumluluğu alamayan ve bir türlü patlama yapamayan Alvaro Negredo ile büyük umutlarla transfer edilen ancak ligde sadece 2 gol atabilen Vagner Love ile bir toplantı gerçekleştiren Güneş, oyuncularına "Kendinize gelin" dedi.
 
Kalan maçlarda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemediğini dile getiren başarılı çalıştırıcı "Size çok ihtiyacımız olacak. Takımı taşımanız ve rahatlatmanız için golleriniz gerekiyor. İkinizin de kalitesi ve becerileri ortada. Tecrübenizi konuşturun ve şampiyonluk yolunda yükümüzü hafifletin" sözleriyle oyuncularını motive etmeye çalıştı. (Türkiye)