Şenol Güneş'ten 2022 motivasyonu

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Norveç maçı öncesi TRT ekibinden özel bir istekte bulunduğu ortaya çıktı.

AKŞAM

Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası'ndaki Türk Milli Takımı'nın yaşadığı süreçle ilgili 20 dakikalık bir belgesel hazırlattı. Deneyimli çalıştırıcı, bu belgeseli Norveç maçı öncesi oyuncularına izletti.

EKSTRA ŞUT ÇALIŞIYOR

Ozan Tufan, bu sezon ceza sahası dışından attığı gollerle gündeme geldi. O gollerin arkasında çok çalışmak yatıyor. Ozan Tufan, Bursaspor döneminden itibaren idmanlardan sonra farklı vuruş stilleri deneyerek şut çalışmaları yapıyor. Başarılı oyuncu, şimdi ise bu çalışmaların karşılığını alıyor.

Şenol Güneş'in milli 'tufan'ı

UĞURCAN SINIFI GEÇTİ

Uğurcan Çakır, Norveç maçında gözlemciler tarafından izlendi. Çakır'ı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Liverpool canlı takip etti. Uğurcan, başarılı performansıyla göz doldurdu.

Avrupa basını: Türkiye korku salıyor

LETONYA'YA TARAFTAR

TFF, "Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Letonya karşılaşmasına yüzde 15 kapasite oranında seyirci alınacaktır. Sadece bu maça özel uygulamada bütün önlemler alınacaktır" açıklamasını yaptı.

Norveç basını: Paramparça ettiler!

POLONYALI HAKEM

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak olan Türkiye-Letonya maçını Polonyalı hakem Daniel Stefanski yönetecek. Stefanski'nin yardımcılıklarını Sapela ve Obukowicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Diamantopoulos olacak