Şenol Güneş'in milli 'tufan'ı

Norveç'e attığı 2 golle zaferin baş mimarı olan Ozan Tufan, her dönemde Şenol Güneş'in vazgeçilmezi oldu. Başarılı oyuncu attığı kritik gollerle hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

AKŞAM

Ozan Tufan, Norveç'e attığı 2 golle maça damga vurmasını bildi. Karşılaşma sonrası Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ozan'ı tebrik eden ilk isim oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, Ozan'a "Daha yeni başlıyorsun. Daha iyi olacaksın." ifadelerini kullandı. Ozan'la Güneş birbirlerine hiç yabancı değil.

Şenol Güneş'ten 2022 motivasyonu

YALÇIN'IN KATKISI DA ÇOK BÜYÜK

Bu iki isim 2014 yılında Bursaspor'daydı. Ozan'ın yıldızı Şenol Güneş'le parladı. Ozan o dönem 46 maçta 3 gol, 9 asistlik performansıyla F.Bahçe'ye transfer oldu. 2018 yılında F.Bahçe'de kadro dışı kaldı ve Alanyaspor'a kiralandı. Dönemin Alanyaspor çalıştırıcısı Sergen Yalçın, Ozan ile yakından ilgilendi. Şenol Güneş o dönemde de Ozan'ın durumunu takip etti. Alanya'da iyi bir sezon geçirerek tekrar F.Bahçe'ye döndü. Attığı kritik gollerle hocasının güvenini boşa çıkarmadı. Özellikle Euro 2020 elemelerinde iç sahada Andorra'ya karşı mutlak kazanmamız gereken mücadelede 87'de oyuna girip 89'da galibiyet golünü attı ve bu 3 puan finallerin kapısını açtı. Ozan, Milli Takım'da da 57 karşılaşmada 9 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Avrupa basını: Türkiye korku salıyor

O YÜZDEN GOLÜ ATTI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nı Norveç galibiyetinden dolayı tebrik etti. Erdoğan'ın "Bir de Ozan'ın bu ay sonu düğünü var değil mi?" sorusuna Güneş, "Evet bu ayın 31'inde düğünü var. O yüzden gol atmış zaten. Allah hayırlı etsin. Sizi de bekliyoruz salı günü maça inşallah. Çok teşekkürler, çok naziksiniz." yanıtını verdi

Norveç basını: Paramparça ettiler!

ÇARŞAMBA EVLENİYOR

Ozan Tufan, nişanlısı Rojin Haspolat ile çarşamba günü dünya evine giriyor. Pandemi nedeniyle düğüne kısıtlı bir katılım olacağı belirtildi.