Şenol Güneş Trabzon'da! ''Yeni bir dönem başlıyor''

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirdi. Deneyimli hoca, Trabzon şehrinde açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, kulüp efsanesi Şenol Güneş ile prensipte anlaştı. Tecrübeli teknik direktör, bordo mavili kulübe imza atmak için Trabzon'a gitti.

Şenol Güneş havallimanında basın görevlilerine açıklama yaptı. Ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Güneş, "Trabzon'a yeni gelmiyorum ama değişik duygularla gelmiş oluyorum. Bir görev için geldim. Trabzonspor, benden önce Abdullah Hoca ile başarılı işler yaptı. Son maça İhsan Hoca çıktı. Yeni bir dönem başlayacak. Yönetim kurulu ve başkan, benimle görüşmek istedi, 'gel' dediler, geldim. Durum değerlendirmesi yapacağız. Tanıdığım bir şehir. Zor bir dönem, o travmaları atlatıp, yeni bir takım yaparak, iyi bir takım görmek istiyoruz. İnşallah en güzeli olacaktır." dedi.

"Sözle ifade etmek doğru değil ama yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum" diyen Şenol Güneş, "Heyecanım gençliğimdeki gibi değil. Duyguların mantıkla birleşeceği bir dönem yaşıyoruz. Umarım benden beklediklerini verebilirim. Onu yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DAN ŞENOL GÜNEŞ PAYLAŞIMI

Bordo mavili kulüp, teknik direktör Şenol Güneş için bir paylaşım yaptı.