Şenol Güneş: Sevdiğim için oynatmam

A Milli Takım'ın hocası Şenol Güneş, kadro eleştirilerine yanıt verdi: “Kimseyi sevdiğim için oynatmadım. İşini iyi yaptığı için oynattım. Ben de futbolcuydum. Bazen hatasını öğrenmek için 10-20 sene bekleyen var. Bazen de hiç öğrenmeyen.”

AKŞAM

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya'da açıklamalarda bulundu. Takımın durumunu değerlendiren tecrübeli Hoca, davet almayanlara da mesaj yolladı. Güneş, "Ben kimseyi sevdiğim için oynatmadım. İşini iyi yaptığı için oynattım. Tepki gösterenlere yanlışsa yanlışı söylerim, düzeltmem için benden yardım isterlerse de yardım ederim. Ben de futbolcuydum. Bazen hatasını öğrenmek için 10-20 sene bekleyen var. Bazen de hiç öğrenmeyen var" ifadelerini kullandı.

"OKAY'I BİZE GÖNDERMEDİLER"

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Ne bekliyoruz ne durumdayız ne yapabiliriz. Bunları çalışıyoruz. Rakipleri çalışıyoruz. Pazartesi herkesi bekliyoruz. Mesela Cengiz Ünder bizimle beraber, takımında oynamadığı için. Okay'ın takımı küme düştü ama onu yollamadılar. Bir sıra bile ekonomik olarak önemli Premier Lig'de... İrfan Can şu anda bireysel olarak çalışıyor. Fizik antrenmanları yapıyor. Bizimle birlikte çalışmıyor ama 3-4 gün içinde takıma katılacaktır" diye konuştu.

"SALGIN HER ŞEYİ ETKİLEDİ"

Milli Takım'ın tecrübeli çalıştırıcısı, "Pandemi hazırlık maçlarımızı da etkiledi. Belçika olmadı, Kuzey İrlanda gelmek istemedi. Arnavutluk ile konuştuk, son anda Galler ile anlaştılar. Biz de Gine ile oynayacağız. Güçlü takım olarak Belçika'yı istemiştik, Martinez ile de görüşmüştüm, Brüksel'de oynayacaktık ama Belçika Hükümeti istemedi. Sonra Moldova'yı aldık. Savunmayı görmek açısından bir güçlü takım yeter bana ama Norveç ve Hollanda maçları da yeterli" dedi.

"HEPSİNE BAKACAĞIZ"

Şenol Güneş, "Kim 26'ya girer, kim girmez şu anda söyleyemem. Mesela Dorukhan orta sahanın yanında sol bekte de kesici olabilir. Sol bekte Umut ve Rıdvan var. Oraya bir şey düşünmemiz gerekecek" dedi.

"BURAK ÖNCELİKLİ"

Güneş, "Burak öncelikli. Tek santrfor oynattığımız zaman Hakan var, Yusuf var, Halil var. Serdar Dursun'un yakınlarıyla görüştük. Serdar'ı alıp bekletecek olsam Adem veya Muhammet'i de alıp bekletirdim" diye konuştu.

"İTALYA ÖNÜMÜZDE"

Şenol Güneş, "Rakiplerimizden İtalya'yı bir kademe daha öteye koyuyorum. Yenilsek bile Galler ve İsviçre maçındaki sonuçlarla gruptan çıkabiliriz. Bizim için üç maç da zor. İlk maç önemli. Londra hedefi önemli" dedi.

"SERGEN ŞAŞIRTMADI"

Şenol Güneş, "Sergen Yalçın'ın başarısına şaşırmadım. Son iki haftaya bakınca Galatasaray veya Fenerbahçe de şampiyon olabilirdi. Emre Belözoğlu, hırsıyla azmiyle ne iş yaparsa yapsın başarılı olur" yorumunu yaptı.

"SERGEN ŞAŞIRTMADI"

Şenol Güneş, "Sergen Yalçın'ın başarısına şaşırmadım. Son iki haftaya bakınca Galatasaray veya Fenerbahçe de şampiyon olabilirdi. Emre Belözoğlu, hırsıyla azmiyle ne iş yaparsa yapsın başarılı olur" yorumunu yaptı.

5 YILLIK İŞBİRLİĞİ

Öte yandan, TFF ile Ülker arasında 5 yıllık iş birliği anlaşması imzalandı. TFF Başkanı Özdemir, "9 yıl süren harika ortaklığımız, bu anlaşma ile kaldığımız yerden devam edecek." dedi.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ise, "Mutlu et, mutlu ol felsefesiyle bu hedefe yürürken, aynı zamanda toplumumuzun mutluluğuna katkıda bulunmayı da arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.

ÖZEL! Son dakika Beşiktaş haberleri... Ve Sergen Yalçın imzayı atıyor! İşte alacağı ücret...