Şenol Güneş: 'Onlara kesinlikle fırsat vermeyelim'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu İtalya maçı öncesi iki yıldız oyuncuyla ilgili özel uyarılarda bulundu.

Güneş'ten uyarı geldi

Yardımcılarıyla birlikte günlerdir İtalya maçının taktik planı üzerinde çalışan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, iki yıldız oyuncuyla ilgili özel uyarılarda bulundu. İtalya'yı tüm yönleriyle analiz eden Güneş, Ciro Immobile ve Nicola Barella'yı en çok dikkat edilmesi gereken isimler olarak belirledi. Ay-yıldızlı hoca, Lazio forması giyen golcü Immobile ve Inter'de top koşturan Barella'nın rakibin en önemli hücum kozları olduğunu ifade etti.

'Fırsat vermeyelim'

Immobile'nin son derece fırsatçı ve tehlikeli bir santrfor olduğunu aktaran Şenol Güneş, oyun kurucu Barella'nın ise İtalya'nın oyun lideri pozisyonunda bulunduğuna dikkat çekti. Ay-yıldızlı savunma ve orta saha oyuncularından bu isimlere çok dikkat etmelerini isteyen Güneş'in, "Onlara kesinlikle fırsat vermeyelim. Yakın oynayarak sürekli baskı altında tutalım. Bunu yaparsak hücum güçlerini önemli ölçüde azaltabiliriz" dediği öğrenildi.

(Milliyet)