Şenol Güneş gerçeği ortaya çıktı! 'Tam projemize uygun' dediler ve yeni hoca...

Beşiktaş'ı gelecek sezon kimin çalıştıracağı merak edilirken gündeme Şenol Güneş ismi gelmişti. Hatta Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile anlaştığı iddia edilmişti ancak Siyah-Beyazlıların rotasını Almanya'ya çevirdiği ortaya çıktı. Alman basını Beşiktaş'ın Hannes Wolf ile pazarlık masasında olduğunu yazdı. Hannes Wolf, Almanya U19 Milli Takımı'nı çalıştırıyor.

Ajansspor

Beşiktaş Sergen Yalçın'ın ardından teknik direktörlük görevini sezon sonuna kadar Önder Karaveli'ye bıraktı. Siyah-Beyazlılarda yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı merak edilirken gündeme Şenol Güneş ismi gelmiş hatta Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le anlaştığı öne sürülmüştü. Ancak Kara Kartal'ın rotasını Almanya'ya çevirdiği ortaya çıktı.

Emre Belözoğlu'ndan Süper Lig'i sallayacak transfer çalımı! Konyaspor'a imza atacakken...

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Almanya U19 Milli Takımı'nı çalıştıran Hannes Wolf ile görüştüğü iddia edildi. Alman Spox ve Goal sitelerinin ortak haberine göre Beşiktaş şu anda Almanya U19 takımını çalıştıran Hannes Wolf ile anlaşmak için pazarlıklarını sürdürüyor.

Ne Real Madrid, ne Barcelona... Erling Haaland, en büyük hayalini açıkladı

WOLF'UN YAPISI BEŞİKTAŞ'IN PROJESİYLE UYUŞUYOR

Wolf'un genç oyuncularla çalışmayı bilmesinin Beşiktaş'ın projesiyle uyuştuğu belirtiliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, şu an teknik direktör olan Önder Karaveli'nin Beşiktaş'ın gelecek sezonki projesinde mutlaka bulunacağını ve genç takımla A Takım arasında köprü görevi yapacağını söylemişti. Genç futbolcularla çalışmayı bilen bir ismin Beşiktaş için kriter olduğu biliniyor.

Semih Kaya olmadı, Hamza Hamzaoğlu hedef yükseltti: Yılın transfer bombasını Çaykur Rizespor patlatıyor!

Bonservisine 14,5 milyon euro ödenmişti! O artık Galatasaray'da