'Senden anlayış bekliyoruz' Domenec Torrent'ten şok eden Fernando Muslera kararı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'ten Fernando Muslera'yla ilgili flaş karar! Kaleye yabancı bir file bekçisi transferi isteyen Domenec Torrent'in, Fernando Muslera için ‘Yaşı ilerlemiş bir kalecinin form tutması da kolay değil' dediği iddia edildi. Galatasaray sözleşmesini 6 aylığına feshetmeyi planladığı tecrübeli kaleciden anlayış bekliyor.

Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine göreve getirilen Domenec Torrent'ten Fernando Muslera kararı. Muslera'nın en az 2,5 ay daha sahalardan uzak kalacak olması Domenec Torrent'i kaleci transferine itti. Yabancı bir kaleci takviyesi isteyen Torrent'in Fernando Muslera için "Yaşı ilerlemiş bir kalecinin form tutması da kolay değil" dediği öne sürüldü.

24 saat geçmeden gönderildi! Galatasaray'da büyük kriz! Paylaşımları ortaya çıkınca...

DOMENEC TORRENT'TEN FERNANDO MUSLERA KARARI

Domenec Torrent, Fernando Muslera'nın yokluğunda yaşanan problemin takıma olumsuz yansıdığını tespit ederek Başkan Burak Elmas'tan tecrübeli bir kaleci istedi. Muslera'nın en erken mart başında takıma dönmesinin büyük risk olduğunu ve bu süreçte takımın Süper Lig'de sıkıntı yaşayabileceğini anlatan Torrent'in, "Yaşı ilerlemiş bir kalecinin form tutması da kolay değil" dediği öğrenildi.

Emre Belözoğlu'nun vazgeçilmezini Süper Lig devi kapıyor! Herkes bu transferi konuşuyor

MUSLERA'NIN SÖZLEŞMESİ 6 AYLIĞINA FESHEDİLİYOR

Başkan Elmas ve yönetimin, Domenec Torrent'ten gelen ilk rapor sonrası kaleci arayışına başladığı bildirildi. Bu çerçevede Muslera'nın sözleşmesinin 6 aylığına fesih edileceği, bu süreçte kalenin yabancı bir eldivene teslim edileceğinin altı çizildi.

GALATASARAY'DAN MUSLERA'YA SENDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ

Yönetimin şanssız bir sakatlık yaşayan Uruguaylı file bekçisi Muslera'ya, "Senin kontratın 2024'te sona eriyor. Kulübümüz buna sadık kalacak ama ligin ikinci yarısını da riske etmek istemiyoruz. Bu konuda senden anlayış bekliyoruz" diyeceği bildirildi.

Galatasaray'da bir kriz daha! Burak Elmas bu kez ne yapacak?

(Skorer)