Ne yaptın Paul Pogba! Manchester'ı karıştıran hamle..

Paul Pogba İngiltere'yi birbirine kattı. Manchester United'dan ayrılması beklenen Fransız yıldızın Manchester City ile görüşeceği ortaya çıktı. Paul Pogba'nın bu hamlesi sonrası Manchester United taraftarı ayaklandı. İşte detaylar...

Goal.com

İngiltere'den gündemi sarsan bir Paul Pogba iddiası geldi. Manchester United ile bu yaz sözleşmesi sona eren Fransız yıldızın Manchester City'nin radarında olduğu belirtildi. Bu haber sonrası Kırmızı Şeytanlar'ın taraftarları ayaklandı.

PAUL POGBA EZELİ RAKİBE İMZA ATABİLİR

Goal.com'un haberine göre, Fransız yıldızın sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi bittiğinde Manchester City'e açık olduğu biliniyor.

Pogba ile ayrıca Paris Saint-Germain ve Juventus da ilgileniyor. Fransız yıldız 2016 yılında 89,5 milyon Sterlin'lik rekor bir transfer ücretiyle Manchester United'a transfer olmuştu.

CITY, FERNANDINHO'NUN YERİNİ POGBA İLE DOLDURMAK İSTİYOR

Manchester City, tecrübeli orta saha oyuncusu Fernandinho'nun sözleşmesinin sona erecek olması ve Brezilyalı yıldızın takım ayrılacağını açıklaması sonrası harekete geçti.

Pep Guardiola iyi bir yedek oyuncu istiyor ve Paul Pogba, hem altı hem de sekiz numara olarak oynayabildiğinden İspanyol hocanın sistemine de uyuyor.

BU İMZA MANCHESTER'I BİRBİRİNE KATABİLİR

Paul Pogba City'e imza atarsa, Carlos Tevez'in 2009'daki sansasyonel transferinden sonra, Kırmızı Şeytanlar'dan transfer olan ilk isim olacak.

Arjantinli'nin imzasının ardından şehir, "Manchester'a Hoş Geldin" pankartlarıyla süslenmişti.

Ancak, United'ın eski menajeri Sir Alex Ferguson, City'yi Premier Lig şampiyonluğuna taşıyan Tevez'in transferinin ardından Maviler için "Küçük bir zihniyete sahip olan küçük bir kulüp" ifadesini kullanmıştı.