Sen de mi Erling Haaland! Borussia Dortmundluların kabusu gerçek oluyor

Erling Haaland hakkında Almanya'dan flaş bir iddia geldi! Borussia Dortmund'da gösterdiği performans ile devleri peşine takan Norveçli golcü için gündemi sarsacak bir haber ortaya atıldı. Almanya basınına göre Erling Haaland ezeli rakibin radarında. Borussia Dortmundlu taraftarların kabusu gerçek mi olacak? İşte detaylar...

Aksam.com.tr

Erling Haaland, Borussia Dortmundlulara kabus mu yaşatacak? Alman temsilcisinde dünya çapında bir golcüye dönen Norveçli forvet hakkında, Almanya'dan gündemi sarsacak bir iddia geldi. Haaland, Robert Lewandowski'nin halefi oluyor...

ERLING HAALAND, BAYERN MUNIH'İN RADARINDA

Aksam.com.tr'nin Almanya basınından aktardığı haberlere göre, Robert Lewandowski'nin Bayern Münih'teki geleceği hakkında bir süredir çeşitli söylentiler dolaşıyor. Bavyera temsilcisi Polonyalı'nın ayrılması durumunda, istenilen halefte rotayı belirledi. Seçilen kişi Borussia Dortmund'un genç golcüsü Erling Haaland.

ERLING HAALAND, ROBERT LEWANDOWSKI'NIN HALEFİ OLACAK

Bayern Münih'in eski yıldızı ve kulübe yakın bir isim olan Didi Hamann verdiği demeçte, Erling Haaland'ın Münih'teki Lewandowski'nin yerine geçmek için uygun olduğunu düşündüğünü belirtti.

Hamann, "Eğer Lewandowski ayrılırsa, Haaland'dan başka bir halef olarak daha uygun bir santrafor göremiyorum. Bayern Münih'in kanat oyuncularıyla oynama şekli, önde tek başına oynayabilecek birine ihtiyaç doğuruyor. Hızlı ve fiziği olan birine ihtiyaç duyacak Bayern için şu anda Erling Haaland'dan başka bir tercih görmüyorum." diyerek Bayern Münih, Haaland transferi hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.