Semih Canlı'dan 21 Ekim Ankara yarışı altılı tahminleri

Yazarımız Semih Canlı, 21 Ekim Perşembe Ankara yarışı altılı ganyan tahminlerini yaptı.

At yarışı yazarımız Semih Canlı, 21 Ekim perşembe Ankara yarışı altılı tahminlerini yaptı. Semih Canlı'nın tahminleri şu şekilde:

KİNGSMAN'A GÜVENİYORUM

1. AYAK: Denk kuvvetlerin bir araya geldiği bu koşuda TALUZEK, OĞLUM ANIL ve TAŞKESEN öncelikle şans verdiğim isimler. Bütçenize göre rakip olarak sırasıyla KINGS IMPACT, HAKK HANI, KING ARBEN, ALLÖŞŞŞ, HASANEFE ve DEEP RISE isimlerini değerlendirebilirsiniz.

2. AYAK: Formlarının üzerine koydukları gözlenen PRESSMAN, BRENDON CONRAD ve FUJİSAN'a öncelikle şans veriyorum. Geniş kurgular ise REGINA LUNA, LION CHILD ve RACER BOY ilavesi yapabilir.

3. AYAK: Kalitelerine inandığım ACTION ve MARCUS AURELIUS ikilisini bu ayak için yeterli görüyorum.

4. AYAK: Adım adım kazanacak kıvama geldiğini gözlemlediğim KINGSMAN, nihayet kavuştuğu uyumlu binicisiyle günün bankosu olarak önereceğim isimdir.

5. AYAK: Bugün için güzel bir yarış beklediğim MELİNAM olmazsa olmazımdır. Formlarını koruyan HAYALET KIZ ve LUNA LOVEGOOD öncelikli rakipleri. Geniş kurgular ise SILENT WAVE, AFTER TULIP ve RUN FOR THE SUN isimlerine birer çarpı atabilir.

6. AYAK: Aradan sonra gördüğü yarış sonrası kazanacak kıvama geldiğini gözlemlediğim SİYAH KULE küçük kurgular için alternatif banko adayımdır. Rakip yazmak isteyenler ise sırasıyla BORANTAY, YENERBEY, MULTİ JET ve GÜRSEY isimlerini değerlendirebilir. Herkese bol şanslar...

ALTILIM: (7-9-4-2-1-5-6-3-8) / (5-8-3-7-6-4) / (1-4) / (3) / (9-4-5-10-1-6) / (3-6-4-11-13)