Selçuk İnan esti gürledi: İşgüzarlık yapıyor

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan, 0-0 biten Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı sonrası, ''Hakem önce golü verdi sonra iptal edip faul çaldı. İşgüzarlık yaptı.'' diye konuştu.

İşte Selçuk İnan'ın maç sonu açıklamaları:

"Biz de bu konudan çok muzdaribiz. Büyük Avrupa maçlarından sonra istediğimiz sonuçları alamıyoruz. İstediğimiz oyunu ortaya koyamıyoruz ama oyundan daha çok üzen dış faktörler. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama içeride konuştuk, analiz yaptık. İyi niyet hissetmiyorum hakemlerle ilgili."

4. hakeme sordum ben. Orta hakem önce golü verdi, sonra birdenbire golü iptal etti. 4. hakeme sordum. 4. hakem bilmiyor. Biz biliyoruz. Bugün VAR herhalde yoktu. Yüzde 100 penaltı vardı, VAR çağırmadı. Son pozisyonda hakem golü veriyor ama VAR'dan çağrılmayacağını bildiği için golü iptal etti. Ufak tefek hareketlerde çağırmıyorlar artık VAR'a çünkü. Ben 4. hakeme dedim, 'İşgüzarlık yapıyor' dedim."

"Hepimiz çok üzgünüz. İstediğimiz performansı ortaya koyamadık, bu bizim sorumluluğumuz, bizim sorunumuz. Her defasında hakemlerden konuşmak çok can sıkıcı. Emre'nin ayağına basılıyor, ikinci sarıdan kırmızı. Penaltı pozisyonunda Emre sakatlığı nedeniyle maça devam edemedi. Öyle sert pozisyondu.

Oyun anlamında istediklerimizi gerçekleştiremedik ama çok pozisyona girdik. Kazanamadık. Üzgünüz."

Aslan, lige yabancı! Maç sonucu: Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 0-0

BASIN TOPLANTISI AÇIKLAMALARI

Selçuk İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, vefat eden eski başkanları Mustafa Cengiz'in ailesine ve camialarına başsağlığı diledi, Cengiz'in kaybından dolayı üzüntü duyduklarını söyledi.

Selçuk İnan, "Maçla ilgili söylemek istediğim aslında çok şey var. Ama bugün buraya geldim. Çok üzgünlerdi. Gönül isterdi ki aslında oyunla ilgili konuşmak. Artık o bir klasik haline geldi, sürekli hakemleri konuşuyoruz. Bizi de buna mecbur ediyorlar açıkçası." dedi.

Sadece bir şeye değinmek istediğini vurgulayan İnan, şunları kaydetti:

Son dakikalarda attığımız golü önce hakem veriyor. Ben de çok yakındım dördüncü hakeme ve gittim dördüncü hakeme, 'Neden golü verdikten sonra iptal etti?' diye sordum. Bana 'Yukarıdan haber bekliyor' dedi. 'VAR'dan' ama ben aslında doğrusunu biliyorum. Bunu hocamla da paylaştım. İçerde kurallarda bir karar verdikten sonra VAR hakemi genelde karışmıyor, ufak tefek şeylerde, hakem de bunu biliyor. Gol verseydi eğer VAR'dan çağrılmayacaktı ki zaten VAR yok gibiydi. Çağrılmayacağını bildiği için aslında verdiği golü tekrardan iptal etti. Aslında bu niyet bizi çok üzmeye başladı. Bunu sizle paylaşmak istiyorum. Çünkü yüzde 100 bir penaltımız verilmedi. Orada VAR'ın çağırmaması da hepimizi hayretlere düşürdü, çok üzgünüz gerçekten. Ben hiç aslında hakem konuşmak istemiyordum ama canımı çok acıttı. Çünkü bütün oyuncularımız içerde o kadar üzgündü ki ve herkes sadece hakemi konuşuyor. Biz de artık sürekli hakemleri konuşmaktan sıkıldık aslında. Diğer takımlar da bundan şikayetçi, 'evet destek vermemiz lazım' diyoruz ama bazen de kötü niyet hissettiğiniz zaman çok üzülüyorsunuz, sizin canınızı acıtıyor. Onun dışında evet aslında istediğimiz oyunu belki tamamıyla sahaya yansıtamadık ama gene de kazanmak için gereken bütün pozisyonları yakaladık, sonuçlandıramadık bunun için de çok üzgünüz.

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak sözler: "Teşekkürler' der gönderirim!"

Marius Sumudica yine çok konuşuldu: Kırmızıyı yedi, dua ederek maçın bitmesini bekledi!