'Şehitlere dualarımı gönderiyorum'

Beşiktaş'ın ABD’li oyuncusu Boyd, vatanı için can veren Mehmetçikleri unutmadı: “Bir senedir buradayım. Olanlardan dolayı oldukça üzgünüm. Şehit olan askerlerin ailelerine, bu durumdan etkilenen bütün insanların ailelerine destek mesajlarımı, dualarımı gönderiyorum.”

AKŞAM

BEŞİKTAŞ’IN ABD’li futbolcusu Tyler Boyd, önemli açıklamalar yaptı. İdlib bölgesinde rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan askerlerimizin ailelerine dualarını yolladığını belirten Tyler Boyd, “Çok zor bir durum. 1 senedir buradayım. Geldiğim ilk andan itibaren burada insanlar bana çok sıcak davrandı, olumlu yaklaştılar. Burayı seviyorum. Burada bulunmaktan oldukça memnunum. Olanlardan dolayı oldukça üzgünüm. Şehit olan askerlerin ailelerine, bu durumdan etkilenen bütün insanların ailelerine destek mesajlarımı, dualarımı gönderiyorum” diye konuştu. Transfer döneminde takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haber sorulan Tyler Boyd, “Ben geçen sene buraya geldiğimde hayalim oynamaktı. Beşiktaş’a katkı sağlama hayalim hala devam ediyor. Kesinlikle gitmek gibi bir niyetim yoktu” dedi.

BU FORMAYI GİYMEK GURURDUR

Boyd, Beşiktaş’ın toparlanma sürecinde olduğunu da belirterek şu mesajları verdi: “Şu anda olumlu bir ruh haline sahibiz. Bir sonraki maça bunu kesinlikle taşıyacağız. Oynadığımız birkaç maçı analiz ettiğimizde bu maçları kazanmayı hak ettik. Üstün performanslar gösterdik. Bu maçların tamamında üstün olan, kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Benim tek istediğim oynamak. Fırsat bulduğum zaman yüzde 100’ümü vermeye çalışıyorum. Bu formayı giymek, taşımak çok özel, gerçekten gurur verici. Bizim şu anda yapmamız gereken maç maç ilerlemek. Bir sonraki maça odaklanmak. Bu performansımızı devam ettirirsek sonuçlar da mutlaka gelecektir.”