Şehir efsanesi Yılmaz!

25'te golünü atan Barış, son yarım saatte sağ bek oynadı. Mertens 31'de skoru belirledi. Liderliği alan Aslan, iç sahadaki yenilmezlik serisini ise 30 maça çıkardı.

AKŞAM SPOR

Barış Alper, ligde ilk kez üst üste 3 maçta gol attı.

30'da Mertens'in golü ofsayt nedeniyle iptal oldu.

Sakatlanan Nelsson, 59'da yerini Tete'ye bıraktı...

16

Süper Lig'de oynadığı son 16 iç saha maçını kazanan Galatasaray (Okan Buruk), lig tarihinde tek teknik direktör yönetiminde daha uzun bir seriyi sadece Mircea Lucesu ile yaşadı (18G; Mayıs 2001- Mayıs 2002).

4

Başakşehir ile oynadığı son 4 lig maçında puan kaybetmeyen G.Saray, lig tarihinde ilk kez rakibini üst üste 4 karşılaşmada mağlup etti.

KONTROL YAPILACAK

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlanarak oyuna devam edemeyen Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson ile ilgili konuştu. Buruk, "Kerem'in ayağına bir darbe geldi. Nelsson'un da düşmeden dolayı bir şişliği oldu. Nelsson bir sonraki maça yetişecek gibi duruyor ama kontrollerden sonra net bir şekilde belli olur. Ben takımın başındayım ama camia olarak bu galibiyetleri alıyoruz. Ana amacımız şampiyon olmak. Önümüzde çok fazla kupa kaldırma şansı var. Bir bütünüz ve bu bize inşallah başarı getirecek. Bizi bugün destekleyen taraftarlarımızı Avupa maçında aynı şekilde bekliyoruz. Hedefi miz Avrupa'da turu geçmek" dedi.