Sebebini bile duyurdular! Arda Güler, Real Madrid'den ayrılmak istiyor

Dünya devi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkent ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan yıldız oyuncu, geleceği ile ilgili çarpıcı bir adım attı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin güvenini kazanmayı başarmıştı. Türkiye A Millî Futbol Takımı ile EURO 2024'te iyi bir performans sergileyen ve transfer pazarındaki piyasa değerini yükselten genç oyuncu geleceği ile ilgili sürpriz bir karar aldı.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'in, kulüpten ayrılmak istediği iddia edildi. İspanyol basınında yer alan haberde, yıldız futbolcunun bu kararı neden aldığı da aktarıldı.

12 MAÇ 6 GOL

Gençlerbirliği altyapısından yetişen Fenerbahçe'nin eski yıldızı, geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 12 maça çıktı. Arda, 12 karşılaşmada 6 gol atmayı başardı.

İSPANYA'DAN ŞOK İDDİA!

İspanyol basınından Diario Sport'ta yer alan habere göre Arda Güler, Real Madrid'den ayrılmayı düşünüyor. Gündeme bomba gibi düşen söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

'ÇANTADA KEKLİK MAÇLARDA...'

Arda Güler, EURO 2024'te büyük bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdi. Turnuva, bu sezon Real Madrid'de La Liga'nın çantada keklik olduğu önemsiz maçlar oynadığı sezonun son bölümüne kadar gizlenen bir kaliteyi dünyaya göstermeye hizmet etti.

'MENTAL AÇIDAN...'

Arda geçen sezona Amerika kampında yaşadığı sakatlıkla kötü bir başlangıç yaptı ve dili ya da oynayacağı yeni futbolu bilmeden devam etmesi zordu. Carlo Ancelotti ona mental açıdan yardımcı olmaya çalıştı ama sahada ona neredeyse hiç fırsat vermedi.

'KİRALIK OLARAK GİTMEK İÇİN ŞARTLARI ZORLAYACAK!'

Türk oyuncu tarihin tekerrür etmesini istemiyor ve gerekirse, Madrid'in onu A takımda görmek istemesine rağmen, kiralık olarak ayrılmaya zorlayacak.

'KARMAŞA BÜYÜYEBİLİR!'

Arda'nın takımdaki son forvet olarak görülmesi halinde karmaşa kısa sürede büyüyebilir. A Milan ya da Bayer Leverkusen onu çoktan istedi. Mbappe, Vinicius ve Rodrygo onun önünde. Brahim'in de bir avantajı var ve bir orta saha oyuncusu olarak Bellingham ile rekabet etmesi gerekiyor.

'İLK 11'DE OYNAMASI İMKÂNSIZ!'

Her ne kadar Avrupa Şampiyonası'nda sihirli bir değneğin dokunduğu bir oyuncu olduğunu kanıtlamış olsa da, Arda Güler'in ilk 11'deki yeri şu anda imkânsız gibi görünüyor.

'ANCELOTTI İÇİN İKİLEM!'

Başkan Florentino Perez, Barça'dan kaptığı 19 yaşındaki oyuncuya çok güveniyor ve onun beyazlar içinde zafer kazanmasını istiyor. Ancak Carlo Ancelotti için ikilem soyunma odası yönetiminde yaşanacak. Kulüpten genç bir oyuncu getirmek için yedek kulübesinde büyük bir oyuncu bırakmak sorunlara yol açabilir.