'Satmayın beni'

“Başkan gelecek, hesap verecek” tezahüratına sinirlenip, tribüne atlayan Ali Koç, taraftarla büyük gerilim yaşadı ve kırgınlığını, “Satmayın beni” haykırışıyla dile getirdi. Taraftar da bu konuda ikiye bölündü.

AKŞAM

FENERBAHÇE Başkanı Ali Koç’un kendisine ‘Vizyon Vizyon’ ‘Ali Koç gelecek hesap verecek’ söylemlerine dayanamayıp Protokolden, Fenerium E Alt Tribünü’ndeki taraftarlarının arasına atlaması Galatasaray ile oynanan tarihi derbinin en çok konuşulan konusu oldu. Kendisine tepki gösteren taraftarların yanına gitmek isteyen Başkan Ali Koç, burada birkaç taraftarla tartışma yaşadı. Kendisini sakinleştirmek isteyen güvenlik görevlileri ve bazı taraftarlar da araya girmek istedi. Olayın görüntüleri sosyal medyaya düştü. F.Bahçe Başkanı Ali Koç’un yaşanan olaylar sırasında çok gergin olduğu görüldü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

F.Bahçe Başkanı Ali Koç’un kendi taraftarı ile yaşadığı arbede sırasında ‘Satmayın beni’ diyerek tepki göstermesi de görüntülere yansıdı. Sarı-Lacivertli taraftarlar bu konuda Sosyal medyada ikiye ayrıldı. Koç’a hem destek hem tepki vardı. #AliKocYalnızDeğildir hashtagi açan Sarı-Lacivertliler, yaptıkları paylaşımlarla kulübe büyük maddi destek veren Koç’a yapılanların yanlış olduğunu ifade etti. Koç’un görevine sonuna kadar devam etmesi yönünde binlerce mesaj da atıldı. #AliKoçİstifa hashtagi açan taraftarlar ise Koç’un bu başarısızlık sonrası kesinlikle istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

CAMİADAN DESTEK ALDI

Camianın önde gelen isimleri sosyal medyadan Başkan Ali Koç’a destek verdi. Koç, derbi sonrası ise sessizliğe büründü. Kimseyle bir görüşme yapmayan Koç’un bugün yönetim kurulu ile biraraya gelerek bir değerlendirme toplantısı yapabileceği belirtildi. Ali Koç’un derbi sonrası soyunma odasına giderek takımdaki bazı oyunculara tepki gösterdiği de öğrenildi. Sezon sonunda sürpriz isimlerle yolların ayrılması planlanıyor. Öte yandan Başkan Ali Koç maddi sıkıntı içinde bulunan kulübe 400 milyon TL civarında maddi destek verdi.. Koç, kulübün birçok branşına da sponsor desteğinde bulundu.

KOÇ’UN ATLAYIŞI DÜNYAYI SALLADI

FENERBAHÇE Başkanı Ali Koç’un taraftarın içine atlaması dünya basınında gündem oldu.

A Bola: “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribünden atladı ve kendi taraftarlarına saldırdı”

AS: “Fenerbahçe Başkanı kendini kaybetti ve kendi taraftarların üzerine atladı.”

Medio Tiempo: “F.Bahçe Başkanı Ali Koç, istifa etmesini isteyen taraftarlarla kavga etti.”

Ojogo: “İnanılmaz: F.Bahçe başkanı tribünden kendi takımının taraftarlarıyla yüzleşmek için aşağıya atladı.