Satın alma opsiyonu sorun oldu, Francisco Montero transferi yattı! Anında masadan kalktılar

Francisco Montero'nun AEK'ya transferi yattı. Bir süredir Beşiktaş ile görüşme halinde olan Yunan ekibi, satın alma opsiyonunda çıkan sorun sonrası pazarlık masasından kalktı. Transferine sıcak bakan Francisco Montero da bu gelişme sonrası yıkıldı.

Beşiktaş'ta Francisco Montero transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar görüşme halinde olduğu AEK'dan gelen haberle yıkıldı. Yunan temsilcisi, Francisco Montero transferinden vazgeçti.

FRANCİSCO MONTERO TRANSFERİ YATTI

A Spor'un Yunan basınından aktardığı habere göre Francisco Montero ile ilgilenen AEK, Beşiktaş'la anlaşamadı. Çıkmaza girdiği ifade edilen transferde anlaşmazlık sebebinin satın alma opsiyonu konusu olduğu vurgulandı. Beşiktaş'la pazarlığa devam etmeyen AEK, masadan kalktı.

OYUNCU, TRANSFERİNE SICAK BAKIYORDU

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki stoperi AEK'da forma giymeye sıcak bakıyordu. Montero'nun Yunan kulübüne transferi tamamlansaydı, İspanyol futbolcu Siyah-Beyazlılar'daki partneri Domagoj Vida ile tekrar buluşacaktı.

Beşiktaş'taki sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden Montero, çıktığı 43 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. Başlarılı oyuncu bu sezon ise 45 dakika süre alabildi.